• Opplysning

• Tilbakemelding

Om tilleggssider

Tilleggssider er de sidene du skriver ut utover rollover-sidene og de månedlige abonnementssidene dine.

• Hvis du skriver ut mer enn de månedlige abonnementssidene og påløpte rollover-sidene, belastes du for bolker av tilleggssider. Hvis du for eksempel har et 50-siders abonnementet, har 10 rollover-sider og deretter skriver ut 61–70 sider, faktureres du for én bolk med tilleggssider.

• Ubrukte sider fra tilleggssidebolker ruller over slik at du kan bruke dem når du trenger dem.

• Hvis du stadig betaler for tilleggssider, bør du oppgradere abonnementet ditt.

• Slik ser du prisen på tilleggssider for abonnementet ditt:

1. Logg deg på HP Instant Ink-konto.

2. Hvis HP Instant Ink vises som et valg på menyen til venstre, klikker du på det.

3. Klikk på Utskriftslogg.

4. Se etter kostnadene for hver ekstra blokk av sider for abonnementet ditt under Abonnement.