• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-PC-er – Koble til en Bluetooth-enhet (Windows)

Dette dokumentet er for HP- og Compaq-datamaskiner med Windows og Bluetooth-tilkobling.

Koble en Bluetooth-enhet til en HP-datamaskin

Følg denne fremgangsmåten for å koble en Bluetooth-aktivert enhet til en datamaskin med Windows 10.

Bruk Bluetooth-innstillinger til å opprette en tilkobling til enheten.

Merk:

De følgende trinnene er for Windows 10. Hvis du har en annen versjon av Windows, bør trinnene være lignende.

1. Kontroller at enheten du vil koble til er mulig å oppdage, og at den er innenfor rekkevidden til datamaskinen.

Hvis enheten er hodetelefoner, kontroller at de er på og stilt inn for Bluetooth. Hvis enheten er en Apple iOS- eller Android-enhet, går du til Innstillinger-menyen. Kontroller at Bluetooth er aktivert og kan oppdages.

2. I Windows søker du etter og åpner Innstillingene for Bluetooth og andre enheter.

Hvis Bluetooth og andre enheter ikke vises i søkeboksen, kan det hende at datamaskinen ikke støtter Bluetooth.

3. I kategorien Bluetooth og andre enheter endrer du Bluetooth-innstillingen til .

Slå på eller av Bluetooth
  4. Klikk på Legg til Bluetooth eller annen enhet for å starte søk etter enheten.

Legge til enhet i Bluetooth-innstillingen
  5. Klikk på Bluetooth som typen enhet du vil legge til.

Velge type Bluetooth-enhet
  6. Velg Bluetooth-enheten du vil legge til fra listen.

7. Når du blir bedt om det, oppgir du PIN-koden og trykker på Koble til. Hvis en PIN-kode ikke vises, angir du 0000, som ofte brukes som standard PIN-kode for mange Bluetooth-enheter.

Skrive inn Bluetooth-PIN
  8. Se umiddelbart etter en godkjenningsmelding på enheten du kobler til, og bekreft meldingen eller tillat tilgang.

Eksempel på Bluetooth-varsling
  9. Følg instruksjonene på skjermen på datamaskinen og enheten for å fullføre paringsprosessen.

En bekreftelsesmelding vises når enhetene er paret.

Merk:

Hvis det vises en godkjenningsfeil, er det fordi at det tok for lang tid. Flytt enhetene nærmere, og prøv deretter å koble dem igjen.

Eksempel på bekreftelsesmelding for Bluetooth-tilkobling