• Opplysning

• Tilbakemelding

HP bærbare PC-er - Viften lager støy og går kontinuerlig (Windows)

Når en datamaskinvifte roterer høylytt i lang tid, kan det være et problem med en vifte eller datamaskinen kan være overopphetet. Juster strøminnstillingene, rengjør vifte ventilene, se etter mistenkelige prosesser, og oppdater BIOS for å bidra til å redusere intern temperatur.

Merk:

Det er normalt at viften vil rotere kraftig i fem til tjue sekunder når datamaskinen starter på nytt.