HP bærbare PC-er - Bruke HP Cool Control for å redusere varmen

HP Cool Control er tilgjengelig med visse HP Spectre bærbare PC-er. Med HP Cool Control kan brukerne justere ytelsen til den bærbare PC-en for å redusere temperaturen til et mer behagelig nivå.

Hvor finner jeg Cool Control?

Du kan åpne HP Cool Control via søkeboksen eller kontrollpanelet i Windows.

• I Windows, skriver du Cool i søkeboksen. Klikk deretter på Cool Control i listen over søkeresultater.

Åpne HP Cool Control
  • I Kontrollpanel, klikker du på Maskinvare og lyd > HP Cool Control.

Åpne HP Cool Control

Hva betyr alternativene for HP Cool Control?

Ved å aktivere HP Cool Control, kan du hjelpe til med å redusere overflatetemperaturen til PC-en, samtidig som du beholder over 92 % av ytelsen.

Når HP Cool Control er deaktivert, justeres ikke ytelsen og vifteinnstillingene utover datamaskinens standardinnstillinger for avkjøling. Den bærbare PC-en kjører ved optimert ytelses- og temperaturinnstilling.

Når HP Cool Control er aktivert, justerer HP Cool Control automatisk ytelsen og vifteinnstillingene for å holde overflatetemperaturen på den bærbare PC-en ved en mer behagelig temperatur.

For å aktivere eller deaktivere HP Cool Control, klikker du på det aktuelle ikonet.

HP Cool Control aktivert

Hvordan reduserer jeg varmen fra PC-en min ytterligere?

Hvis den bærbare PC-en fortsatt er varm, kan du finne andre måter å redusere varmeoppbyggingen på.

For mer informasjon, kan du se HP PC-er - Redusere varmen i PC-en for å hindre overoppheting.