Kontroller HP-skriverens blekk- eller tonernivåer

Kontroller toner- eller blekknivået regelmessig for å anslå hvor mye blekk eller toner som forblir i blekkpatronene. Når det blir lite blekk i en blekkpatron, bør du vurdere å kjøpe en ny blekkpatron som du kan ha tilgjengelig. Sett inn den nye blekkpatronen når den gamle er tom eller ikke lenger gir akseptabel utskriftskvalitet.

Kontroller blekk- og tonernivå fra skriverens kontrollpanel

Mange HP-skrivere viser patronnivå til blekk og toner i kontrollpanelet.

Se etter et Ink drop-ikon Ink drop icon eller Ink drop icon, et patron-ikon blekkpatronikon, en blekknivå-menyen, eller en tonernivå-indikator for å vise beregnede toner- eller blekknivået.

Kontrollere blekk- eller tonernivå (Windows)

Bruk én av de følgende metodene for å kontrollere blekk- eller tonerpatronene fra Windows-datamaskinen.

• HP Smart-appen (Windows 10): Last ned HP Smart-appen (på engelsk) fra Windows Store. Legg til skriveren for å se blekknivåene på startskjermbildet.

HP Smart-startskjermbilde
  • HP Print and Scan Doctor: Last ned og kjør HP Print and Scan Doctor. Velg skriveren din, klikk på Skriver i den øverste menylinjen, og klikk deretter på Forsyningsnivåer.

Rekvisitanivå-meny i HP Print and Scan Doctor
  • Skriverprogramvare: Søk i Windows etter HP, og klikk deretter på skrivernavnet eller HP Solution Center. Klikk på Vedlikehold skriver hvis nødvendig.

Eksempel på beregnede blekknivåer i HP Printer Assistant

Hvis du ikke har installert HP-skriverprogramvaren, kan du gå til Programvare- og drivernedlastinger. Finn skriveren din, og følg instruksjonene på skjermen.

• HP Laserskrivere: Søk i Windows etter Easy Printer Manager, og klikk deretter på HP Easy Printer Manager.

Eksempel på forsynings informasjon i HP Easy Printer Manager

Kontrollere blekk- eller tonernivå (Mac)

Bruk skriverens programvare til å kontrollere blekk- eller tonerpatronene fra Mac-datamaskinen.

1. Klikk på Apple-ikonet Apple-ikon, klikk på Systempreferanser, og klikk deretter på Skrivere og skannere, Utskrift og faks eller Skriv ut og skann.

2. Velg skriveren fra listen, klikk på Valg og rekvisita, og klikk på Rekvisita-fanen.

Klikk på Alternativer og rekvisita

Kontroller blekk- eller tonernivå (Android, iOS)

Bruk HP Smart-appen for å kontrollere blekk- eller tonerpatronene fra Android- eller Apple iOS-enheten.

Gå til for å installere HP Smart-appen på mobilenheten din. Legg til skriveren for å se blekknivåene på startskjermbildet.

HP Smart-appens startskjermbilde med blekknivå

Kontrollere blekk-eller tonernivåer (HP blekk tank og smart tank-skrivere)

Hvis blekknivåene vises som tomme i HP-skriverprogramvaren, kan du kontrollere skriverens blekknivåer ved hjelp av blekktank vinduet.

Oppretthold skriverens blekknivåer mellom maksimalt og minimum fyll linjer.

ADVARSEL:

Blekknivåer under minimum fyllelinje kan forårsake dårlig utskriftskvalitet. Blekknivåer over maksimal fyllelinje kan føre til lekkasjer. Skade på skriveren som et resultat av feil fylling av blekktankene eller bruk av blekk som ikke er fra HP er ikke dekket av garantien.

Eksempel på riktig fylte blekktanker

Eksempel på riktig fylte blekktanker

Blekktank fyllelinjer

1: Maksimum fyllelinje

2: Minimum fyllelinje

Vanlige spørsmål

Se disse vanlige spørsmålene for mer informasjon om å kontrollere blekk- eller tonernivåer.

Hvordan kontrollerer jeg HP Instant Ink blekkpatron-nivåer?

Se patronnivåer fra skriverens programvare eller fra HP Instant Ink-ikonet på skriverens kontrollpanel.

Trykk på HP Instant Ink -ikonet i HP Instant Ink-ikonet på skriverens kontrollpanel for å vise blekknivåer.

For å se sidetellinger og forsendelsesstatus for patroner kan du gå til HP Instant Ink-kontoside.

Hvordan setter jeg inn nye blekk- eller tonerpatroner?

Finn installasjonsinstruksjoner på HP-nettstedet.

Gå til HPs kundestøtte, skriv inn skrivermodellen, og se etter et dokument for å bytte patroner.

Hvis skriveren ikke bruker blekkpatroner, kan du se etter et dokument som for eksempel Laste ny toner eller Fylle på blekktankene.

Hvordan kjøper jeg erstatningsprodukter for HP-skriveren min?

Erstatningsblekk, toner, bildebehandlingstromler og annet utstyr er tilgjengelig fra HP og lokale forhandlere.

Gå til HP store for å finne erstatningsrekvisita.

Hvis du er en HP Instant Ink-kunde, kan du gå til HP Instant Ink - skaffe nye blekkpatroner for å få mer informasjon.

Hvordan feilsøker jeg problemer med printerkvaliteten?

Lær hvordan du løser problemer med utskriftskvaliteten på HPs webområde.

Du finner fremgangsmåter for å forbedre utskriftskvaliteten ved å gå til HPs kundestøtte og skrive inn skrivermodellen i søkefeltet. Bla til skriversiden for å finne et dokument for kvalitet.

Hva gjør jeg når blekknivåene som vises ikke stemmer?

Blekk-eller tonernivåer som vises i HP-skriverprogramvaren, beregnes som beregnet fra bruk. Disse estimatene blir mindre nøyaktige under følgende betingelser.

• Du bruker ikke ekte blekk- eller tonerpatroner fra HP.

• En etterfylt eller brukt blekkpatron er installert.

• Skriveren bruker blekk tanker i stedet for blekkpatroner.

• Skriveren har gjennomgått en full tilbakestilling av maskinvaren.

Hvilke blekk- eller tonerpatroner fungerer til skriveren min?

Finn kompatibel rekvisita på HPs nettsted.

Gå til Hvilke kassetter fungerer til HP-skriveren min? du finner riktig blekk- eller tonerkassetter rekvisita for skriveren din.