• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-skriverkonfigurasjon (Mac innebygd driver)

Bruk AirPrint eller tilgjengelige grunnleggende drivere for å konfigurere og bruke en HP-skriver på en Mac-datamaskin.

Merk:

For veiledning til tilkoblingskonfigurasjon og installering, registrering av HP+ og tilgang til ekstra støttefunksjoner for skanning og skrivere, installerer du HP Smart - Mac App Store (på engelsk).

Koble til og konfigurere en skriver i macOS

Konfigurer skriveren når den er på samme Wi-Fi-nettverk som Mac-maskinen eller med en USB-kabel uten å installere ekstra drivere.

Skriveren er kanskje allerede tilgjengelig hvis den er på nettverket eller med USB-tilkobling. I appen du skriver ut fra, klikker du på Fil > Skriv ut, klikk på Skriver-menyen, velg Skrivere i nærheten eller Innstillinger for skrivere og skannere. Hvis skriveren din ikke er oppført, kan du fortsette med disse trinnene.

1. For en USB-tilkobling eller hvis skriveren ikke støtter AirPrint, åpner du Apple-menyen , klikker på Systeminnstillinger, og klikker deretter på Programvareoppdatering for å bekrefte om Mac-maskinen er oppdatert eller om du må installere ny tilgjengelig programvare.

2. Koble skriveren til samme nettverk som Mac-en er koblet til, eller bruk en direkte USB-tilkobling.

• Wi-Fi-tilkobling for skrivere med kontrollpanel med berøringsskjerm: Åpne Oppsett-, Nettverk- eller Trådløsinnstillinger-menyen, velg Veiviser for trådløst oppsett, og følg instruksjonen for å velge nettverksnavnet og angi passordet.

• Wi-Fi-tilkobling for de fleste skrivere uten en berøringsskjerm med kontrollpanel: Trykk og hold nede Trådløs-knappen i fem sekunder eller til trådløs-lampen begynner å blinke. Innen to minutter trykker du på og holder nede WPS (Wi-Fi Protected Setup) på ruteren til tilkoblingsprosessen begynner. Trådløslampen på skriveren slutter å blinke når tilkoblingen blir fullført.

• Wi-Fi-tilkobling for HP DeskJet-skriverne 6000 og 6400, ENVY 6000 og 6400, og Tango: Trykk på og hold nede Wi-Fi--knappen og Av/på-knappen på baksiden av skriveren i fem sekunder til den blå linjen blinker. Innen to minutter trykker du på og holder nede WPS-knappen på ruteren til tilkoblingsprosessen begynner. Den blå linjen slutter å blinke når tilkoblingen er fullført.

• Kablet (Ethernet) nettverkstilkobling: Koble nettverkskabelen til skriverens Ethernet-port og til en tilgjengelig port på ruteren eller tilgangspunktet. På skriverporten skal den grønne tilkoblingslampen lyse konstant, og den oransje aktivitetslampen skal blinke.

• USB-forbindelse: Koble kabelen til USB-porten på baksiden av skriveren , og koble den til en port på Mac-maskinen. Installer ny programvare, hvis du blir bedt om det.

3. Åpne Apple-menyen, klikk på Systeminnstillinger, og klikker på Skrivere og skannere.

Hvis skriveren ikke er oppført, klikker du på plusstegnet og følger instruksjonene eller velger skriveren og klikker på Legg til for å fullføre konfigureringen.

Ekstra alternativer for skriverdriveren kan være tilgjengelige på HP-programvare og drivernedlastinger.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.