• Opplysning
    Windows 11

Du finner vanlige spørsmål og svar her.

• Tilbakemelding

Laster inn...

HP skrivere - Bruk HP Digital faks til å motta fakser på en datamaskin eller på e-post

HP Digital faks lagrer automatisk innkommende fakser til en Mac, Windows-datamaskin eller mappen på nettverket, eller sender dem til en e-postkonto.

Denne funksjonen hjelper til med å lagre papir og blekk som et alternativ til å skrive ut fakser og gir tilgang til fakser når du er borte fra skriveren.

Klar til å sette opp HP Digital faks

Kontroller at datamaskinen og skriveren er klargjort for HP digitalt faksoppsett.

• Konfigurer faks tilkoblingen til telefonlinjen: Bekreft at skriveren er koblet til din fasttelefon eller digital telefontjeneste og kan sende og motta fakser.

• Få HP-programvare og -drivere: Gå til 123.hp.com (på engelsk) for å installere programvare-og driverpakkene med alle funksjoner som inkluderer HP Digital faks.

• Bekreft administratorrettigheter: Administratormaskinen må ha et brukernavn og passord. Hvis du lagrer til et nettverk, må du kontrollere at mappen har full lese-og skrivetilgang.

• Kontroller at datamaskinen er alltid på: Målmappens datamaskin eller server må alltid være slått på alltid. Kan ikke lagre fakser dersom datamaskinen er slått av eller i dvalemodus.

Sette opp HP Digital faks

Kjør veiviseren for digitalt faksoppsett i HP-programvaren.

Merk:

Tilgjengelige alternativer under konfigurasjonen varierer etter skrivermodell og hvordan den kobles til datamaskinen. USB-tilkoblede skrivere kan bare lagre fakser i en lokal mappe. Nettverkstilkoblede skrivere støtter lagring i en mappe i nettverk og faks til e-post.

1. Åpne HP-skriverprogrammet.

• Windows: Søk i Windows etter skrivermodellen og-nummeret, og klikk deretter på navnet i søkeresultatene for å åpne HP Printer Assistent.

• Mac: Klikk Finder, klikk > Applikasjoner, dobbel-klikk Hewlett-Packard eller HP mappe, og så dobbel-klikk HP Utility.

2. Kjør installasjonsprogrammet for digital faks.

• Windows: I HP Printer Assistent, velg kategorien Skriv ut, skann og faks og klikk deretter på Veiviser for digitalt faksoppsett.

Klikke på veiviser for digitalt faksoppsett i HP Printer Assistant
    • Mac: In HP Utility, under Faksinnstillinger, klikker du på Digitalfaksarkivering.

Å kjøre Digital faks arkivering i HP Utility
  3. Følg instruksjonene for å fullføre testen.

For å finne ut om skriveren støtter flere digitale faksalternativer, sjekk faks -eller Oppsett -menyene på skriverens kontrollpanel.

Send en testfaks

Send en faks til HP, og vent deretter på at det er mulig å sende og motta fakser.

1. Lag en en-siders svart/hvitt testfaks.

2. Legg til faksnummeret i faksens topptekst. Tjenesten bruker nummeret til å sende avsenderfaksen. Kontroller at hele 10-sifret faksnummer er i overskriften, og at det stemmer overens med nummeret til telefonlinjen som er koblet til faksen.

3. Midlertidig suspendere eller deaktivere eventuelle konflikter telefonlinje tjenester som telefonsvarer, samtale venter, anonym samtale avvisning, personvern behandling og oppringer-ID, da disse kan forstyrre innkommende fakser. Å trykke *82 før du taster inn det tollfrie nummeret vil oppheve blokkeringsfunksjonen Anroper-ID i de fleste områder. Ta kontakt med teleselskapet hvis noen av disse tjenestene avbryter faks kommunikasjon.

4. Sende test faksen til 1-888-HPFaxme (1-888-473-2963).

5. Vent i 5 til 7 minutter før tjenesten sender en faks for retur.

Dersom en faks ikke blir mottatt etter 10 minutter, sjekk faksinnstillinger og prøv igjen.