• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-skrivere - Meldingen "Ingen skann alternativer" (Windows)

Når du starter en skanning fra skriverens kontrollpanel, vises det en melding Ingen skann alternativer eller skann innstillingen problemer, og skanningen mislykkes.

Utfør følgende oppgaver i angitt rekkefølge. Prøv å bruke skriveren etter hver oppgave for å se om problemet er løst.

Start datamaskinen og skriveren på nytt

Startdata maskinen og skriveren på nytt for å fjerne eventuelle feiltilstander.

1. Trykk på av/på-knappen for å slå av skriveren.

2. Lukk alle kjørende programmer på datamaskinen, og start datamaskinen på nytt.

3. Vent i 30 sekunder, og slå deretter på skriveren igjen.

Bruke HP Print and Scan Doctor (Windows)

Bruk HP Print and Scan Doctor på datamaskinen for å få hjelp med å diagnostisere og løse utskrifts-og skanneproblemer.

1. Kontroller at papiret er lagt i hovedskuffen, og slå deretter på skriveren.

2. Last ned HP Print and Scan Doctor, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere og åpne verktøyet.

3. På velkomstskjermen klikker du på Start for å velge skriveren og kjøre diagnostikkverktøyet.

4. Hvis skriveren ikke blir funnet, klikk på Produktet er ikke oppført, og følg instruksjonene for å feilsøke tilkoblingen.

Midlertidig deaktiver brannmurprogramvaren (Windows)

Brannmurprogramvaren hjelper med å blokkere trusler utenfor ditt nettverk, men noen innstillinger eller konfigurasjoner kan blokkere kommunikasjon med nettverksskrivere. Bruk Print and Scan Doctor for å identifisere og midlertidig deaktivere brannmurprogramvaren i WIndows.

1. Last ned HP Print and Scan Doctor, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere og åpne verktøyet.

2. På den velkommen-skjermen, klikk på Nettverk, og klikk deretter på Feilsøke brannmurer.

Å velge feilsøkende brannmurer
  3. Klikk navnet til eventuell brannmurprogramvare som har statusen Aktivert og klikk deretter Deaktiver.

Å klikke på Deaktiver
  4. Gå til 123.hp.com for å laste ned og installere den nyeste skriverdriveren.

• Hvis installasjonen er fullført, kan du se brukerstøttenettstedet for brannmurprogramvaren for å endre innstillingene som sikkerhetsnivå, pålitelig soner, og åpne portene for å tillate kommunikasjon med HP-programvaren og nettsteder. Etter endring av innstillingene, reaktiver brannmuren i HP Print and Scan Doctor.

• Hvis installasjonen mislykkes, er ikke brannmurprogramvaren årsaken til problemet. Aktiver brannmuren på nytt i HP Print and Scan Doctor.

Kontroller HP Digital Imaging Monitor (Windows)

Programvaren HP Digital Imaging Monitor (DIM) programvare for WIndows må kjøres for å kunne skanne fra skriveren.

1. I Windows søker du etter og åpner c:\Program Files (x86)\HP\digital imaging\bin.

2. Finn bin-mappen og dobbeltklikk på hpqste08.exe for å sørge for at den kjører.

3. Høyreklikk på hpqste08.exe, og velg deretter Lag snarvei.

En hpqste08.exe snarvei vises i Bin-mappen.
  4. Søk etter og åpne shell:common startup, og trykk deretter på Enter for å åpne Oppstarts vinduet.

5. Plasser Oppstarts vinduet og bin-vindu ved siden av hverandre.

6. Klikk og dra hpqste08.exe snarveien fra bin-vinduet, og deretter slipp den i Oppstarts vinduet.

7. Start datamaskinen på nytt.

Installere HP-skriverdriveren på nytt (Windows)

Avinstallere og installere skriverdriveren på nytt på en Windows-datamaskin.

1. Koble USB-kabler fra skriveren.

2. I Windows, søk etter og åpne Endre eller fjern programmer.

3. Se etter navnet på HP-skriveren din i listen over programmer.

• Hvis du finner skriveren din, klikker du på skrivernavnet og deretter på Avinstaller.

• Hvis du ikke finner skriveren din, kan du søke etter og åpne Skrivere og skannere, klikke på skriveren og deretter klikke på Fjern enhet.

4. Hvis meldingen Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

5. Følg instruksjonene for å fullføre fjerningen av programvaren, og start deretter datamaskinen på nytt.

6. Gå til 123.hp.com for å laste ned og installere den nyeste skriverdriveren.