Avinstaller HP utskriftsprogramvare og drivere

Avinstaller HP-programvare, drivere og apper som brukes med HP-skrivere.

Avinstaller HP-skriverprogramvaren (Windows)

Avinstaller HP-skriverprogramvaren, og fjern deretter skriveren fra listen over enheter.

1. Koble skriveren fra datamaskinen eller nettverket.

2. Søk etter og åpne Endre eller fjern programmer i Windows.

3. Klikk på HP-skriveren i listen med installerte programmer og deretter på Avinstaller. Dersom skrivernavnet ikke vises, velger du HP Smartog deretter Avinstaller.

4. Hvis meldingen Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

5. Følg instruksjonene for å fullføre fjerningen av programvaren, og start deretter datamaskinen på nytt.

Merk:

Hvis Avinstaller mislykkes, kan du bruke programmet Installer og Avinstaller feilsøking (på engelsk), og prøv deretter å avinstallere igjen.

6. Søk etter og åpne Kontrollpanel i Windows.

7. Klikk på Enheter og skrivere.

8. For hvert skriverikon som representerer navnet til HP-skriveren, høyreklikk på ikonet og klikk deretter på Fjern enhet eller Avinstaller enhet.

Merk:

Hvis ingen skriver ikoner vises, er skriveren allerede fjernet.

Skriverprogramvare og driver avinstalleres.

Annen relatert HP-programvare kan være på systemet. Hvis du ikke ønsker en bestemt programvare tittel, kan du avinstallere den fra Legg til eller fjern programmer.

Avinstaller HP-skriverprogramvaren (Mac)

Avinstaller og slett HP-skriverdriveren og programvaren fra en Mac med avinstalleringsprogrammet for HP eller HP Easy Start.

Avinstaller med HP Easy Start

For OS X 10.9 eller nyere, last ned HP Easy Start, og bruk deretter programmet for å avinstallere HP-programvaren.

1. Gå til 123.hp.com/setup og klikk Last ned.

2. Når programvaren er lastet ned, åpne HP Easy Start.

3. Klikk på fil > Avinstaller HP-programvare...

Klikke Avinstaller HP-programvare
  4. Les alle advarsler som vises, og klikk deretter på Fortsett.

5. Oppgi brukernavn og passord for administratorkontoen når du blir bedt om det.

HP Easy Start fjerner all programvare for HP-skriveren.

Avinstaller fra Mac-programmer

Kjør HP Uninstaller-verktøyet, eller slett HP-mapper fra datamaskinen.

1. Klikk på Finder.

2. I menylinjen, klikk > Programmer, og åpne mappen HP eller Hewlett Packard.

3. Klikk på HP Uninstaller og følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstalleringen. Hvis HP Uninstaller ikke finnes i mappen, går du videre til det neste trinnet.

4. Klikk og dra mappen HP eller Hewlett Packard til Papirkurv-ikonet i dokken.

5. I menylinjen, klikk > Gå til mappe, skriv inn /Library/Skrivere, og klikk deretter .

Mappen Skrivere åpnes.

6. Klikk og dra mappen HP eller Hewlett Packard til Papirkurv-ikonet i dokken.

7. Start Mac-en på nytt.

8. Høyreklikk eller Ctrl + klikk på Papirkurv-ikonet, og velg deretter Tøm søppel.

Avinstaller HP Smart-appen

Fjern HP Smart-appen på datamaskinen eller den mobile enheten din.

• Android: Åpne Google Play store, trykk på Meny-ikonet , og velg deretter mine apper og spill. Velg HP Smart-appen, og trykk deretter på Avinstaller.

• iOS: På startskjermen, trykk på og hold nede en app, og deretter trykk på Edit Home-skjermbildet. Klikk på Fjern-ikonet på HP Smart-applikasjonen, trykk på Slett, og trykk deretter på ferdig, og trykk på Hjem-knappen, avhengig av enheten.

• Windows 10: I Windows, søk etter og åpne Endre eller fjern programmer. I listen over installerte programmer, klikk på HP Smart > Avinstaller.

• macOS: Klikk på Finner, og deretter på Applikasjoner. I listen over programmer, klikk og dra HP Smart app til papirkurven på slutten av dokken.