HP-skrivere - Endre din HP ePrint-e-postadresse

Bruk HP Smart-kontoen (tidligere HP Connected) til å endre HP ePrint-e-postadressen.

Endre ePrint-e-postadressen

Bruk HP Smart-kontoen til å endre din HP ePrint-e-postadresse.

1. Logg på HP Smart.

2. Under ePrint-adressen, Skriv inn navnet du vil bruke, og klikk deretter Send inn.

Klikke på send inn
  3. Informer alle andre godkjente brukere av adressen.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.

Hvorfor kan jeg ikke gjenbruke min tidligere ePrint-e-postadresse?

Hvis du får en melding om at den egendefinerte ePrint-e-posten allerede finnes, kan det være tilordnet skriveren på en tidligere HP-konto eller web-tjenester ble slått av under overføringen.

1. Logg deg på tidligere HP Smart eierkontoen.

Hvis du ikke har tilgang til den forrige kontoen, slår du av Web Services og deretter på igjen og legger til skriveren til den nye HP-kontoen, og deretter oppretter du en annen tilpasset e-postadresse. I seks måneder skal den forrige tilpassede e-postadressen være tilgjengelig for gjenbruk.
  2. Klikk på Fjern skriveren ved siden av skrivernavnet.

3. Logg deg på den nye HP-kontoen.

4. Rull ned til ePrint-adressen, og klikk på den for å utvide menyen, hvis nødvendig.

5. Skriv inn egendefinert navn som du vil bruke, og klikk deretter Send inn.

Klikke på send inn
  6. Hvis adressen fortsatt ikke er tilgjengelig, kan du opprette en annen egendefinert adresse.

Hvordan finner jeg ePrint-e-postadressen min?

Finn skriverens ePrint e-postadresse på skriverens kontrollpanel eller din HP-konto.

• Fra skriverens kontrollpanel: Trykk på HP ePrint-ikonet eller-knappen eller naviger til Oppsett av Nettjenester, Nettverksoppsett, eller Trådløse innstillinger for å finne Nettjenester-menyen. HP ePrint-e-postadressen vises i Nettjenester-skjermbildet.

Eksempel på skriverens e-postadresse på Web Services-skjerm
  • Fra din HP-konto: Logg på HP Smart. HP ePrint-e-postadressen finnes ved siden av navnet på skriveren.

Plassering av skriverens e-postadresse på HPs smart-nettområde

Hvor kan jeg endre e-postadressen for HP-kontoen min?

HP ePrint-e-postadressen er annerledes fra den personlige e-postadressen som du brukte til å konfigurere HP-kontoen din. Åpne HP-kontoinnstillingene for å endre din personlige e-postadresse.

1. Logg deg på HP Smart, og klikk deretter på Account-ikonet øverst på nettsiden.

2. Velg Innstillinger, og deretter bla ned til kontoinformasjon.

3. Velg Rediger-ikonet ved siden av primær e-postadresse.

Å velge rediger-ikonet
  4. Endre e-postadressen, og klikk deretter på Lagre.

5. Gjenta disse trinnene for å endre Brukernavn, hvis nødvendig.