• Opplysning

• Tilbakemelding

HP Inkjet-skrivere – Ikke noe svart blekk, feil farger, andre problemer med utskriftskvaliteten

Kvaliteten på utskrevne dokumenter eller bilder er ikke som forventet. Følgende oppgaver hjelper deg med å løse problemer med manglende svart blekk, fargene er falmede eller svarer ikke til originalen og linjer eller striper i utskrifter.

Fremgangsmåten for å feilsøke disse problemene varierer med typen blekkpatroner skriveren din bruker. Identifiser patrontype for trinnene for å løse problemet.

Blekkpatrontyper