• Opplysning

• Tilbakemelding

Skanne med HP Smart-appen (Windows, Mac)

Skann dokumenter og bilder fra skriveren, ta opp elementer med PC-kameraet eller bruk skanneverktøyene med filer som er lagret på datamaskinen.

1. Klikk på Skann-flisen på startskjermbildet til HP Smart-appen.

2. Hvis Kom i gang-skjermbildet åpnes, klikker du på Kom i gang.

Merk:

Kom i gang-skjermbildet vises når du velger Skann, Importer eller Kamera for første gang.

3. Velg et alternativ fra den øverste menylinjen.

• Skanner: Plasser originalen på skriverens skannerglass, eller legg den i den automatiske dokumentmateren (ADF). Velg typen skannejobb, størrelse, farge og oppløsning, og klikk deretter på Skann i nedre høyre hjørne.

• Importer: Velg bilder som er lagret på datamaskinen for å bruke en grense, og bruk deretter innstillingene til å redigere, skrive ut og dele.

• Kamera: Bruker datamaskinens kamera eller et webkamera til å ta opp, redigere og skrive ut eller dele et bilde eller dokument.

Skanneoppgaver i HP Smart-appen
  4. Endre innstillinger fra Skanne-vinduet, som kilde, forhåndsinnstillinger (dokument- eller bildetype), sidestørrelse og skanneområde, utdatatype og oppløsning som samsvarer med skannejobben.

5. Velg Ikonet for automatiske forbedringer for å slå funksjonen av eller på.

• Automatiske forbedringer: Gjør fargene lysere automatisk og gjør kontrasten i bildet skarpere.

• Automatisk retning: Roterer bilder automatisk slik at de står i riktig retning.

6. Klikk på Skann.

Det vises en forhåndsvisning av skanningen.

7. Hvis Oppdag kanter-vinduet åpnes, kan du justere grensene ved å klikke og dra de blå prikkene, og deretter klikke på Bruk.

8. Velg blant de følgende alternativene og innstillingene i Forhåndsvisning-vinduet.

• Legg til en side til ved å klikke på + Legg til.

• Dra og slipp bildene for å omorganisere skanninger på flere sider.

• Klikk på Meny-ikonet for å redigere, erstatte eller slette de skannede gjenstandene.

• Klikk på Roter-ikonet for å rotere gjenstanden.

9. I Rediger-vinduet kan du justere eller forbedre filen ved å beskjære, endre fargen, rotere eller legge til filtre, tekst og markering, og deretter klikke på Ferdig.

Redigervindu med skannealternativer i HP Smart-appen
  10. Velg et alternativ for å lagre, skrive ut, dele eller fakse skannefilen.

• Skriv ut: Send skanningen til skriveren.

• Lagre: Standard lagringssted for skannede dokumenter er Dokumenter-mappen og bildebiblioteket for skannede bilder. Lagre skanningen i standardplasseringen eller bla til en annen mappe.

• Del: Send skanningen i en e-post, del via kontoer på sosiale medier, som Twitter, Facebook eller Instagram eller lagre skanningen i en skylagringskonto, som Box eller OneDrive. Du kan også se etter andre apper i Windows- eller Mac-butikken.

• Snarveier: Opprett eller bruk en eksisterende snarvei for utskrift, e-post eller lagring av skannede filer på nettskykontoer.

• Faks: Send skanningen via faks.

Velg Skannealternativer i HP Smart-appen
  11. I vinduet Lagre eller del, endrer du filnavn, filtype og komprimeringsinnstillinger, og klikk deretter på Lagre.

12. Når du har lagret skanningen, klikker du på OK og deretter på Tilbake-knappen for å gå tilbake til Startskjermen.