• Opplysning

• Tilbakemelding

Skrive ut bilder med en HP-skriver

Skriv ut bilder ved hjelp av riktig papir og innstillinger for utskriftsjobben.

Tips for å skrive ut kvalitetsbilder

• Bruk fotopapir fra HP: HP fotopapir er optimert for bruk med inkjet-skrivere og gi utskriftskvalitet for craft bibliotekprosjekter eller innramming.

• Ta bilder i høy oppløsning: Bilder i høyere oppløsning gir tydeligere og mer livlige utskrifter.

• Rediger bilder før utskrift: Før utskrift, kan du bruke bilderedigeringsverktøy for å beskjære bildet og forbedre fargene, lysstyrken, kontrast og eventuelle andre innstillinger for utseendet.

• Velg Best eller Maks DPI kvalitet i utskriftsinnstillinger: Innstillinger med høyere utskriftskvalitet gir best mulig resultat.

Legge i fotopapir

Legg papir i fotoskuffen hvis skriveren har en, eller bruk hovedpapirskuffen.

Skrive ut bildet

Skriv ut bildet med HP Smart-, Windows-apper eller Mac-apper.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.