• Opplysning

• Tilbakemelding

HP Skriveroppsett (Chromebook)

Konfigurere et nettverk eller en USB-tilkoblet skriver med en Chromebook.

Oppsett fra HP Smart (bare HP+-skrivere)

Hvis du har en HP+-skriver, må du bruke HP Smart for å logge inn på en konto og konfigurere skriveren din fra en annen enhet, for eksempel mobiltelefon. Dette er obligatorisk å registrere skriveren hos HP.

ADVARSEL:

Hvis du ikke registrerer HP+-skriveren hos HP, kan det føre til at skriveren slutter å fungere.

1. Kontroller at mobilenheten er koblet til nettverket - det samme nettverket som du vil koble skriveren din til.

2. Last ned og installer HP Smart 123.hp.com fra app-butikken din.

3. Åpne HP Smart og følg instruksjonene på skjermen for å logge på en konto og sette opp skriveren.

Gå til HP-skriveroppsett (HP Smart-app) for å få mer informasjon.

Legge til skriveren til Chromebook

Koble skriveren til din Chromebook med en Wi-Fi- eller USB-kabelforbindelse for å fullføre konfigurasjonen. Ingen drivere eller programmer er nødvendig for å sette opp skriveren.

1. Oppdater Chromebook til den nyeste versjonen av Chrome OS.

2. Koble skriveren til samme nettverk som Chromebook er koblet til, eller bruk en direkte USB-tilkobling.

• Wi-Fi-tilkobling for skrivere med kontrollpanel med berøringsskjerm: Åpne Oppsett-, Nettverk- eller Trådløsinnstillinger-menyen, velg Veiviser for trådløst oppsett, og følg deretter instruksjonene for å velge nettverksnavnet og angi passordet.

• Wi-Fi-tilkobling for de fleste skrivere uten en berøringsskjerm med kontrollpanel: Trykk på og hold nede Trådløs-knappen i fem sekunder eller til trådløs-lampen begynner å blinke. Innen to minutter trykker du på og holder nede WPS (Wi-Fi Protected Setup) på ruteren til tilkoblingsprosessen begynner. Trådløslampen på skriveren slutter å blinke når tilkoblingen blir fullført.

• Wi-Fi-tilkobling for HP DeskJet-skriverne 6000 og 6400, ENVY 6000 og 6400, og Tango: Trykk på og hold nede Wi-Fi--knappen og Av/på-knappen på baksiden av skriveren i fem sekunder til den blå linjen blinker. Innen to minutter trykker du på og holder nede WPS-knappen på ruteren til tilkoblingsprosessen begynner. Den blå linjen slutter å blinke når tilkoblingen er opprettet.

• Kablet (Ethernet) nettverkstilkobling: Koble nettverkskabelen til skriverens Ethernet-port og til en tilgjengelig port på ruteren eller tilgangspunktet. På skriverporten skal den grønne tilkoblingslampen lyse konstant, og den oransje aktivitetslampen skal blinke.

• USB-forbindelse: Koble kabelen til USB-porten på baksiden av skriveren , og koble den til en tilgjengelig port på Chromebook.

3. Klikk på klokken i nedre høyre hjørne på Chromebook, og klikk deretter på Innstillinger-ikonet .

4. Bla til bunnen av skjermen, og klikk på Avansert.

5. Under utskrift, klikker du på skrivere > Legg til skriver.

• Hvis skriveren vises, klikker du på den og deretter på Legg til.

• Hvis skriveren ikke vises, klikker du på Legg til manueøt, og følger deretter instruksjonene for å legge til skriveren. For mer informasjon, gå til Chromebook Help - Set up your printer (på engelsk).

Klikke på Legg til

Skrive ut fra Chromebook

Skriv ut bilder, dokumenter, nettsider og e-post via Chrome-nettleseren og støttede applikasjoner.

1. Åpne elementet som du vil skrive ut.

2. Klikk på Chrome-nettleserens Innstillinger-ikonet , og velg deretter Utskrift.

Klikk på innstillinger-ikonet for Chrome-nettleseren, og velg deretter Utskrift
  3. Ved siden av Mål, klikk på Endre, og velg deretter skriveren din.

Velg skriveren din fra mål
  4. Endre eventuelt ønskede utskriftsinnstillinger, og klikk på Skriv ut.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.