• Opplysning

• Tilbakemelding

Bruke HP Print and Scan Doctor (Windows)

Bruk HP Print and Scan Doctor på datamaskinen for å få hjelp med å diagnostisere og løse utskrifts-og skanneproblemer.

1. Kontroller at papiret er lagt i hovedskuffen, og slå deretter på skriveren.

2. Last ned HP Print and Scan Doctor, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere og åpne verktøyet.

3. På velkomstskjermen klikker du på Start for å velge skriveren og kjøre diagnostikkverktøyet.

4. Hvis skriveren ikke blir funnet, klikk på Produktet er ikke oppført, og følg instruksjonene for å feilsøke tilkoblingen.