HP Skriveroppsett (Android)

Skriv ut fra Android 5.0 eller senere enhet til din skriver ved å bruke HP Print Service-plugin.

De fleste HP-skrivere lansert etter 2004 støtter HP Print Service-plugin.

Installer HP Print Service Plugin

Installer eller oppdater HP Print Service Plugin på din Android smarttelefon eller nettbrett og slå deretter på plugin-modulen.

1. Sørg for at Android-enheten er på samme nettverk som skriveren.

2. På Android-enheten, kan du installere eller oppdatere HP Print Service plugin (på engelsk).

3. Android 6.0 (Marshmallow) og 5.0 (Lollipop): Velg Innstillinger, søk etter og åpne HP Print Service, og trykk deretter på On for å slå på plugin.

Merk:

Hvis du bruker Android 7.0 (nougat) eller nyere, slår plugin seg på automatisk etter installasjon.

Utskrift med HP Print Service-plugin

Skriv ut bilder, dokumenter, e-poster eller nettsider fra Android-apper.

1. Åpne elementet du vil skrive ut, trykk på Menu-ikonet , og trykk deretter Utskrift. Hvis programmet du bruker ikke har et utskrifts alternativ, trykker du på del -ikonet eller se etter et alternativ i Eksporter eller Send -menyen, og velg deretter HP Print Service plugin eller Print -ikonet .

2. På forhåndsvisningsskjermen trykker du på Ned-pilen for å vise listen over skrivere, og velg deretter HP [skrivermodellnavnet] for å skrive ut via nettverket, eller DIRECT-xx-HP [skrivermodellnavnet] for å skrive ut med Wi-Fi Direct.

Velg skriveren fra listen over tilgjengelige skrivere
  3. Klikk på pil ned for å endre eventuelle utskriftsinnstillinger, for eksempel papirstørrelse eller retning.

4. Trykk på Utskrift-ikonet .

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.

Hva om jeg ikke kan koble til eller legge til skriveren min?

Avhengig av hvordan du prøver å skrive ut, kan du feilsøke nettverkstilkoblingen eller HP-kontoen.

• Hvis det vises en melding om at denne skriveren ikke er tilgjengelig nå, eller hvis du ikke kan legge til skriveren under installasjonen, kan du gå til HP-skrivere - "skriveren er ikke tilgjengelig"-feil (Android).

• Hvis du skriver ut eksternt med utskrift hvor som helst, og du ser en melding om at du ikke kan koble til skriveren, åpner du HP Smart-appen, logger av og logger deretter på igjen.

Kan jeg skrive ut eksternt med Print Anywhere med HP Print Service plugin-modulen?

Ja. Hvis du har en skriver som støtter Print Anywhere og har aktivert Print Anywhere med HP Smart-appen, kan du skrive ut eksternt til skriveren ved hjelp av HP Print plugin-modulen.

Støttede skrivere har Remote og et skyikon i beskrivelsen i listen over skrivere.

Kan jeg legge til og fjerne en skriver manuelt fra HP Print Service-plugin?

Ja. Når det plugg ikke finner en skriver, kan du legge til skriveren manuelt. Du kan også endre eller fjerne en skriver fra pluggen.

• Legg til en skriver ved hjelp av skriverens IP-adresse: Klikk på Alle skrivere > Legg til skriver, og trykk deretter på HP Print Service eller HP Inc. Trykk på På et Wi-Fi Network, skriv inn skrivernavn og IP-adresse, og trykk på OK.

• Legg til en skriver med Wi-Fi Direct: Kontroller at Wi-Fi Direct er slått på skriveren. På mobilenheten trykker du på alle skrivere > Legg til skriver, og deretter trykker du på HP Print Service eller HP Inc. Klikk direkte til skriveren, Velg navnet på skriveren med DIRECT i navnet, og trykk deretter på OK.

• Ta ut eller rediger en skriver: Trykk på meny -ikonet i plugin-modulen for HP Print Service , og trykk deretter på Add Printer > Manage printers. Trykk og hold på skriveren som du ønsker å fjerne eller redigere, og trykk deretter på endre for å redigere skriveren eller glemme skriveren for å fjerne den.

Hvilke filformater kan jeg skrive ut?

HP Print Service-plugin støtter flere filformater.

Utskriftsmeny støttede filformater:

• Bilder (JPEG, PNG)

• PDF

• Microsoft Office-filer

• Tekstfiler (TXT)

• Nettsider (HTML)

Del-meny støttede filformater:

• Bilder (JPEG, PNG)

• PDF

Hvordan overvåker jeg eller avbryter utskriftsjobber som pågår?

Åpne varslingsområdet for å vise en liste over gjeldende utskriftsjobber eller avbryte en utskriftsjobb.

• Overvåke utskriftsjobber: Sveip ned fra toppen av startskjermen for å vise de gjeldende utskriftsjobbene.

• Avbryte en utskriftsjobb: Sveip ned fra toppen av startskjermen for å vise de gjeldende utskriftsjobbene, velg utskriftsjobben du vil avbryte, og trykk deretter på Avbryt.

Avbryte en utskriftsjobb

Hva om utskriftene fra HP LaserJet-skriveren min er uleselige?

Aktiver innstillingen for utskriftsgjengivelse i Android hvis en LaserJet-utskrift fra et PDF-eller Web-basert original, for eksempel en jobbsøknad eller et registreringsskjema, er uleselig.

Eksempel på utskrift med uleselig tekst
  1. Åpne HP Print Service Plugin.

2. Trykk på meny -ikonet, og trykk deretter på Avanserte innstillinger > for utskriftsinnstillinger.

3. Slå på Android Print-gjengivelse.

Slå på Android Print-gjengivelse

HP LaserJet-utskrifter skrives nå ut som forventet.

Kan jeg bruke en USB-kabel til å skrive ut fra Android-enheten?

Ja, så lenge skriveren støtter PCL3 eller PCL5-språkstøtte, støtter mobiltelefonen USB on-the-go (OTG), og plugin-modulen for HP-skriveren er installert.

For å konfigurere tilkoblingen kobler du en USB OTG-kabel til skriveren når skriveren er på, og bekrefter deretter tilkoblingen til mobilenheten.