Bytte blekkpatroner i HP DeskJet, Photosmart 6520-skrivere

Bytte tomme blekkpatroner eller patroner med lavt nivå i HP DeskJet Ink Advantage 6525 og HP Photosmart 6520 e-All-in-One-skrivere.

HP DeskJet Ink Advantage 6525 og Photosmart e-All-in-One 6520, 6521 og 6525 kassett nummer

Amerika og Stillehavsregionen i Asia, (unntatt India, Kina og Japan)

Vest-Europa

Afrika, SUS, Japan og Midt-Østen

Kina og India

HP 564

HP 364

HP 178

HP 862

Kjøp av blekk- eller tonerkassetter

Erstatnings blekk og toner kan leveres fra HP og lokale forhandlere.

1. Gå til HP Store.

2. Velg ditt land/region og språk.

3. Klikk på Blekk og toner øverst på siden.

4. Følg instruksjonene for å finne og bestille kassettene til skriveren din.

Sett inn bytte-blekkpatronene

Installér nye blekkpatroner i HP DeskJet-og Photosmart 6520-skrivere.

1. Kontroller at papiret er lagt i hovedskuffen, og slå deretter på skriveren.

2. Åpne dekslet til tilgangsområdet for skrivehodet.

Åpne blekkpatrondekselet
  3. Skyv luken på en blekkpatron, og trekk deretter blekkpatronen ut av spor.

Fjern blekkpatronen fra vognen
  4. Ta den nye blekkpatronen ut av emballasjen, og trekk deretter i de oransje flikene og plastfolien. Papiretiketten øverst på siden revner litt for å løse blekkpatronen.

ADVARSEL:

Fjern den-og plastfolie før du fjerner den oransje hetten i det neste trinnet. Ellers kan blekk lekke.

Fjern den oransje fliken og plastfolien
  5. Hold blekkpatronen i sidene, og vri deretter den oransje beskyttelseshetten mot klokken for å fjerne den fra blekkpatronen.

ADVARSEL:

Ikke berør de kobberfargede kontaktene eller blekkdysene. Berøring av disse delene kan føre til tilstopping, sviktende blekktilførsel og dårlig elektrisk forbindelse.

Fjern den oransje hetten fra blekkpatronen
  6. Sett blekkpatronen inn i sporet, og trykk ned på blekkpatronen til den klikker på plass.

Sett blekkpatronen inn i vognen til den klikker på plass
  7. Lukk dekselet eller lokket til patrontilgangsområdet, og følg deretter instruksjonene for å justere skriveren om du blir bedt om det.