Bytt ut blekkpatroner i HP ENVY 5000-skrivere

Bytt ut de tomme eller blekkpatroner med lavt blekkinnhold i HP ENVY 5000-skrivere.

HP ENVY 5010, 5012, 5014, 5020, 5030, 5032, 5034, 5052 og 5055

Nord-Amerika og Stillehavsregionen i Asia (ikke inkludert India, Kina og Indonesia)

Midtøsten, Afrika, Latin-Amerika og SUS

Kina, India og Indonesia

Vest-Europa

65 Svart

65XL Svart

123 Svart

123XL Svart

803 Svart

803XL Svart

304 Svart

304XL Svart

65 trefargers

65XL trefargers

123 trefargers

123XL trefargers

803 trefargers

803XL trefargers

304 trefargers

304XL trefargers

Kjøp av blekk- eller tonerkassetter

Erstatnings blekk og toner kan leveres fra HP og lokale forhandlere.

1. Gå til HP Store.

2. Velg ditt land/region og språk.

3. Klikk på Blekk og toner øverst på siden.

4. Følg instruksjonene for å finne og bestille kassettene til skriveren din.

Sett inn bytte-blekkpatronene

Installer nye blekkpatroner i HP ENVY 5000-skrivere.

1. Kontroller at papiret er lagt i hovedskuffen, og slå deretter på skriveren.

2. Ta forsiktig tak i grepene på hver side av skriveren, og åpne blekkpatrondekselet til det klikker på plass.

Åpne dekselet for å få tilgang til skrivehodene
  3. Åpne låsen og dra deretter blekkpatronen opp og ut av sporet.

Ta blekkpatronene ut av vognen
  4. Ta den nye blekkpatronen ut av emballasjen. Vær forsiktig så du kun beholder den svarte plasten.

5. Fjern tapen fra blekkpatronen.

ADVARSEL:

Ikke berør de kobberfargede elektriske kontaktene eller blekkdysene, eller ta på beskyttelsestapen på nytt. Berøring av disse delene kan føre til blekksystemfeil.

Fjerne tapen på den nye blekkpatronen
  6. Sett blekkpatronen inn i det fargekodede sporet, og pass på at den sitter ordentlig fast i vognen.

7. Lukk blekkpatrondekselet.

8. Dersom en justeringsside skrives ut, følger du instruksjonene på siden for å justere blekkpatronene og fullføre installeringen.