HP-skrivere - HP ePrint-jobben skriver ikke ut

Med HP ePrint kan du sende utskriftsjobber via e-post ved hjelp av en unik e-postadresse for skriveren din. Hvis ePrint-jobben ikke skriver ut, kontroller kravene og nettverkstilkobling.

Utfør følgende oppgaver i angitt rekkefølge. Prøv å bruke skriveren etter hver oppgave for å se om problemet er løst.

Kontroller innstillingene og innstillingene for ePrint-jobben

Kontroller at skriveren kan motta en ePrint-jobb, og at jobben oppfyller kravene.

1. Kontroller at Web-tjenester er slått på.

• Skrivere med berøringsskjermer: Trykk på HP ePrint ikon , og så trykk på Innstillinger. Eller gå til webtjenester-menyen under Nettverksoppsett eller Trådløs-innstillinger. Hvis du blir bedt om det, følger du instruksjonene for å slå på nettjenester.

• Skrivere uten berøringsskjerm: Skriv ut en nettverk-konfigurasjon eller selvtestside for å hente ut skriverens IP-adresse. Skriv deretter IP-adressen i nettleserens adresselinje for å åpne den innebygde webserveren. Klikk på Webtjenester-kategorien for å slå på funksjonen.

2. Kontroller at e-posten oppfyller ePrint-kravene.

• Skriv bare inn skriverens e-postadresse i Til-feltet. Flere e-postadresser kan føre til at ePrint-jobben mislykkes.

• Legg til tekst i Emne-feltet. Et tomt emnefelt kan føre til at utskriftsjobben kanselleres.

• Ikke legg ved mer enn 10 filer. Den totale størrelsen på e-post, inkludert vedlegg, kan ikke overskride 10 MB.

Eksempel på en ePrint-jobb e-post
  3. Kontroller at filvedlegget er kompatibelt med HP ePrint.

• Bilder må være en GIF-, JPG-, PNG-, BMP- eller TIFF-fil og ha minst en oppløsning på 100 piksler.

• Dokumenter må være en PDF-, HTML-, TXT-, Microsoft Word-, PowerPoint-eller Excel-fil. Signert digitalt kryptert, eller passordbeskyttede dokumenter støttes ikke.

Som normalt, ePrint jobber skriver ut enkeltsidige, og i samme farge og retning som den opprinnelige. Dokumenter skrives ut på enten brev- eller A4-papir, og bilder skrives ut på 101,6 x 152,4 mm (4 x 6 tommer) papir.

4. Kontroller at avsenderadressen har tillatelse til å bruke skriveren din. Logg deg på HP Smart-kontoen. Under ePrint Access velger du Åpent for alle slik at alle kan sende ePrint-jobber, eller velg Tillat, skriv inn en e-postadresse, og så klikk på Legg til.

Feilsøke skrivertilkoblingen

Identifiser og løs problemer med skrivertilkobling.