• Opplysning

• Tilbakemelding

Bluetooth-veiledning for HP-skrivere

Bluetooth er tilgjengelig med noen HP-skrivere som et alternativ for trådløst utskrift. Les gjennom følgende liste over kompatibel med Bluetooth-skriver, og konfigurer deretter tilkoblingen til å starte utskriften.

Merk:

Bluetooth Smart-eller Bluetooth-strøm brukes av HP Smart-appen for å oppdage skriveren under konfigurasjonsprosessen. Bluetooth smart støtter ikke Bluetooth-utskrift. Last ned HP Smart-appen fra 123.hp.com eller fra app-lageret.

Skrivere med innebygget Bluetooth

Noen HP-skrivere har en innebygd Bluetooth-Radio som støtter paring med en datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett for å aktivere trådløs utskrift.

1. Slå på Bluetooth-radioen på skriveren. Avhengig av modell, trykk på Bluetooth-knappen , eller naviger til Oppsett eller nettverk-menyen for å få tilgang til Bluetooth-innstillinger.

2. Åpne Bluetooth-innstillingene på datamaskinen eller mobilenheten, og Bekreft at funksjonen er slått på.

3. Velg skriveren din fra listen over enheter som er funnet, eller Følg fremgangsmåten for å legge til skriveren som en ny enhet.

4. Åpne elementet du vil skrive ut, åpne menyen utskrift og velg deretter skriveren din for å skrive ut.

HP-skrivere med innebygget Bluetooth:

• OfficeJet 100 Mobile-skriver - L411

• OfficeJet 150 Mobile All-in-One-skriver (L511a)

• Photosmart A646 kompakt fotoskriver

• Photosmart C8180, C8183, C8188-skrivere

• Photosmart Premium All-in-One-serien - (C309)

Skrivere som krever en adapter for Bluetooth-utskrift

Noen HP DeskJet-, OfficeJet-og Photosmart-skrivere lansert i 2008 og tidligere støtter Bluetooth-utskrift ved hjelp av en separat innkjøpt Bluetooth-adapter.

Støttede skrivere og HP Bluetooth-adaptere, for eksempel bt300 eller bt500, er ikke lenger tilgjengelig for kjøp fra HP. Hvis du har en skriver som støttes, men ikke har adapteren, kan du kanskje finne én gjennom en auksjon på Internett eller et nettsted med forhandlere.

Bluetooth-adapter

Hvis du har en kompatibel adapter, setter du den inn i en USB-eller PictBridge-port som er typisk på forsiden eller siden av skriveren. Kontroller at HP-driveren og programvaren er installert (Hvis du skriver ut fra en Windows-eller Mac-datamaskin), og koble deretter skriveren til Bluetooth-innstillingene på datamaskinen eller mobilenheten.

Bluetooth-adapter portene på skriveren

Følgende HP-skrivere støtter utskrift over en Bluetooth-tilkobling med en adapter.

• DeskJet 450, 460 mobile-skrivere

• DeskJet 6940 og 6980-skrivere

• OfficeJet 6300-skrivere

• OfficeJet 7200, 7300, 7400-skrivere

• OfficeJet H470 Mobiles-skriver

• OfficeJet J6480 All-in-One-skriver

• OfficeJet Pro 8500-skriverserien (A909)

• OfficeJet Pro L7500, L7650, L7680, L7780-skrivere

• Photosmart 320, 330, 370, 380-skrivere

• Photosmart 420, 470, 475-skrivere

• Photosmart 2600, 2700-skrivere

• Photosmart 3100, 3200, 3300-skrivere

• Photosmart 7830, 7850-skrivere

• Photosmart 8030, 8050-skrivere

• Photosmart 8150 fotoskriver

• Photosmart 8238, 8250-skrivere

• Photosmart 8400-skrivere

• Photosmart 8450 fotoskriver

• Photosmart A310-skrivere

• Photosmart A430-skrivere

• Photosmart A510-skrivere

• Photosmart A512, A516, A530 fotoskrivere

• Photosmart A610, A620, A630 fotoskrivere

• Photosmart A710 fotoskrivere

• Photosmart A820 Home Photo Center

• Photosmart C5100, C5200, C5300, C5500-skrivere

• Photosmart C6100, C6200, C6300-skrivere

• Photosmart C7100, C7200-skrivere

• Photosmart D5160, D5163-skrivere

• Photosmart D7100, D7200, D7300, D7400, D7560-skrivere

• Photosmart Plus All-in-One-skriver - (B209)