Bluetooth-veiledning for HP-skrivere

Bluetooth er tilgjengelig med noen HP-skrivere som et alternativ for trådløst utskrift. Les gjennom følgende liste over kompatibel med Bluetooth-skriver, og konfigurer deretter tilkoblingen til å starte utskriften.

Merk:

Bluetooth Smart-eller Bluetooth-strøm brukes av HP Smart-appen for å oppdage skriveren under konfigurasjonsprosessen. Bluetooth smart støtter ikke Bluetooth-utskrift. Last ned HP Smart-appen fra 123.hp.com eller fra app-lageret.