HP-skriveroppsett (HP Print for Chrome-appen)

Skriv ut dokumenter, bilder og nettsider fra Google Chrome-nettleseren uten å laste ned en ekstra utskriftsdriver.

Installer HP Print for Chrome

For å skrive ut fra Chrome-nettleseren kan du installere HP Print for Chrome fra Chrome Web Store.

Følgende kreves for å bruke HP Print for Chrome-appen.

• En Chromebook, Mac eller en annen datamaskin som er koblet til Internett

• En aktiv Gmail- eller Google Chrome-konto

• Den nyeste versjonen av Chrome-nettleseren

1. Åpne Chrome-nettleseren og gå deretter til HP Print for Chrome-app (på engelsk).

2. Klikk på LEGG TIL I CHROME i app-vinduet, og følg deretter instruksjonene for å installere appen.

Vinduet Print for Chrome åpnes etter vellykket installasjon

Skriv ut med HP Print for Chrome

Skriv ut dokumenter, bilder, nettsider og e-poster fra Chrome.

1. Åpne det du vil skrive ut, i Chrome-nettleseren.

2. Klikk på Skriv ut-ikonet . Hvis det ikke vises noe ikon, klikker du på Meny-ikonet og velger deretter Utskrift fra rullegardinmenyen.

3. Under Mål klikker du på knappen Endre.

4. Under Utskriftsmål velger du skriveren.

5. Endre enhver utskriftsinnstillinger, og klikk på Skriv ut.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.

Hvorfor finner jeg ikke HP Print for Chrome i Chrome Web Store?

HP Print for Chrome-appen krever Chrome v44 eller nyere.

For å oppdatere Chrome går du til Oppdater Google Chrome (på engelsk).

Hvorfor er ikke skriveren min oppført som et mål?

Hvis du ikke kan finne skriveren din i listen over mål når du prøver å skrive ut, må du manuelt legge den til i HP Print for Chrome-listen over skrivere.

1. Kontroller at skriveren er koblet til det samme nettverket som din Chromebook eller datamaskin.

2. Fra Chrome-nettleseren klikker du på Apper-ikonet øverst til venstre.

3. Velg HP Print for Chrome i listen over apper som vises.

Velge HP Print for Chrome
  4. Fra vinduet Print for Chrome klikker du på Legg til skrivere med IP-adresse.

5. Klikk på Legg til skriver.

6. Skriv inn skriverens modell eller navn, og skriv deretter inn skriverens IP-adresse i de riktige feltene.

Legge til en skriver i HP Print for Chrome ved hjelp av IP-adressen

Skriveren er lagt til i listen over foretrukne skrivere.

Hvordan finner jeg skriverens IP-adresse?

Finne skriverens IP-adresse på en nettverkskonfigurasjonsside.

1. Skriv ut en Nettverkskonfigurasjon- eller Testside for trådløst nettverk-side.

• Skrivere med en kontrollpanelmeny: Skriv ut siden fra menyen Trådløst, Nettverksinnstillinger eller Oppsett.

• Skrivere uten en kontrollpanelmeny: Skriv ut siden med knappekombinasjoner på skriverens kontrollpanel.

På de fleste skrivere trykker du på Trådløst- og Informasjon-knappene samtidig. Ellers trykker du på knappene Trådløst og Start kopiering i svart samtidig.

På HP DeskJet 6000-og 6400-, ENVY 6000- og 6400- og Tango-skrivere trykker du på og holder nede Informasjon-knappen til alle knappene på kontrollpanelet lyser, og deretter trykker du på knappen Informasjon og Fortsett samtidig.

2. Finn skriverens IP-adresse.

Finne skriverens IP-adresse på nettverkskonfigurasjonssiden

Hvordan fjerner jeg en skriver fra HP Print for Chrome?

Fjern en skriver fra listen over foretrukne skrivere i vinduet Legg til skriver med IP-adresse.

1. Åpne Chrome og klikk på Apper-ikonet øverst til venstre i nettleseren.

2. I listen over apper som vises, klikker du på HP Print for Chrome.

Velg HP Print for Chrome i listen over apper
  3. Fra Print for Chrome-vinduet klikker du på Legg til skrivere med IP-adresse, deretter klikker du på FJERN ved siden av skriveren du vil koble fra.

Den valgte skriveren er fjernet fra listen.

Hvordan kan jeg aktivere, deaktivere eller fjerne HP Print for Chrome?

Du kan aktivere eller deaktivere HP Print for Chrome-appen fra innstillingene i Chrome.

1. Fra Chrome-nettleseren skriver du inn chrome://extensions i adresselinjen og trykker deretter på Enter.

2. I listen over Chrome-utvidelser som vises, finner du HP Print for Chrome.

• Klikk på Av/På-bryteren for å aktivere eller deaktivere appen. Hvitt betyr deaktivert, blått betyr aktivert.

• For å fjerne appen klikker du på Fjern og deretter på Fjern for å bekrefte.