• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-skriveroppsett (HP Print for Chrome)

Skriv ut dokumenter, bilder og nettsider via Google Chrome-nettleseren med denne utvidelsen. Det er ikke nødvendig å laste ned ytterligere skriverdrivere.

Installer HP Print for Chrome

For å skrive ut fra Chrome-nettleseren kan du installere utvidelse for HP Print for Chrome fra Chrome Web Store.

Se på kravene for å bruke HP Print for Chrome.

• En Chromebook, Mac eller en datamaskin med Windows som er koblet til Internett

• En aktiv Gmail- eller Google Chrome-konto

• Den nyeste versjonen av Chrome-nettleseren: Gå til Oppdater Google Chrome (på engelsk) for å få mer informasjon

1. Gå til HP Print for Chrome (på engelsk) fra Chrome-nettleseren.

2. Klikk på Legg til i Chrome, og følg deretter instruksjonene for å fullføre utvidelsesoppsettet.

Vinduet Print for Chrome åpnes etter vellykket installasjon

Skriv ut med HP Print for Chrome

Skriv ut dokumenter, bilder, nettsider og e-post fra Chrome-nettleseren.

1. Slå på skriveren og sørg for at den er koblet til samme nettverk som datamaskinen eller med en USB-kabel.

2. Åpne det du vil skrive ut i Chrome-nettleseren.

3. Klikk på Skriv ut-ikonet hvis tilgjengelig, eller klikk på nettleserens Meny-ikon og velg Skriv ut.

4. Velg skriveren fra Mål-menyen, og endre innstillingene for utskriftsjobber etter behov.

5. Klikk på Skriv ut.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.