• Opplysning
    Windows 11

Du finner vanlige spørsmål og svar her.

• Tilbakemelding

Laster inn...

HP tannhjul fotoskrivere - førstegangs skriveroppsett

Pakk ut skriveren, installer HP tannhjul-appen, koble til skriveren og mobilenheten, legg i papir og deretter kalibrerer du skriveren.

Ta tannhjulet ut av esken

Pakk ut tannhjulet og resirkuler emballasjen.

1. Ta skriveren ut av esken.

Fjerne en tannhjulskriver fra esken
  2. Fjern all plastemballasjemateriale fra skriveren.

3. Resirkuler emballasjen.

Koble sprocket med mobilenheten din

Installer HP Sprocket-appen på mobilenheten for å koble mobilenheten din ved bruk av en Bluetooth-tilkobling. Appen er nødvendig for å skrive ut fra mobilenheten.

1. Gå til HP Sprocket-hjemmesiden (på engelsk), og følg deretter instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere appen.

2. Når appen er installert, slår du på skriveren.

Plassering av strømknapp på skriveren
  3. Åpne menyen for Bluetooth-innstillinger på mobilenheten, og kontroller deretter at Bluetooth er aktivert.

4. Åpne HP Sprocket-appen.

5. Hvis det vises et velkomstskjermbildet følger du instruksjonene på skjermen.

Hvis det vises en melding om å Reveal with AR, trykker du på Aktiver Reveal eller Nei takk.

6. Trykk på meny -ikonet, trykk på tannhjul og deretter på Administrer skrivere for å vise en liste over tilgjengelige skrivere.

• Hvis skriveren vises, er skriveren tilkoblet.

• Hvis skriveren ikke vises, trykk på Legg til ny skriver, trykk på skriveren din.

Legg HP sprocket fotopapir

Legg 5,0 cm x 7,6 cm (2 x 3 tommer) HP Sprocket fotopapir i innskuffen.

1. Slå på Sprocket.

2. Skyv det øvre dekselet bort fra utgangssporet for å fjerne det.

Ta av toppdekselet

Bildeforklaring

Beskrivelse

1.

Skyv toppdekselet

2.

Ta av toppdekselet

3. Legg i opptil ti ark med HP Sprocket-fotopapir med det blå utskriftskortet (tidligere kjent som Smartsheet). Kontroller at det blå kortet er på undersiden av bunken med strekkode vendt nedover, og HP sprocket fotopapir med HP-logoer vendt nedover.

Merk:

Behold det blå kortet inntil du er ferdig med alle de ti arkene, og fjern det.

Et eksempel på å legge i papir i skriveren
  4. Juster toppdekselet med sporene på utsiden av skriveren, og skyv deretter toppdekselet mot utsporet til det sitter ordentlig fast.

Sette toppdekselet på plass

Bildeforklaring

Beskrivelse

1.

Juster toppdekselet

2.

Skyv toppdekselet

5. Slå på Sprocket.

Kalibrere tannhjulet

Send en skrivejobb med HP Sprocket-appen for å kalibrere skriveren med det utskriftskvalitet-kortet.

1. Åpne appen HP Sprocket på mobilenheten.

2. Velg fotografiet du vil skrive ut, på startskjermen.

3. Trykk på Rediger eller Redigerings ikonet for å justere bildetutseendet, legge til tekst eller klistremerker, og bruke filtre.

4. Trykk på ikonet for å lagre eventuelle endringer, og trykk deretter på Utskrifts-ikonet .

5. Vent til enheten er uvirksom og stille, og fjern det fargede kortet.

6. Når kalibreringen er fullført, skrives bildet ut.