HP Skriveroppsett (trådløst nettverk)

Koble en HP-skriver til et lokalt Wi-Fi-nettverk for å skrive ut trådløst fra en personlig datamaskin, smart telefon eller nettbrett.

Oppsett av trådløs skriver

Gjenopprett standard nettverksinnstillinger på skriveren

Klargjør skriveren for et oppsett for trådløs tilkobling ved å gjenopprette standardinnstillingene for nettverket.

• For de fleste skrivere med berøringsskjerm: På skriveren velger du Gjenopprett nettverksstandarder fra Trådløst, Innstillinger , eller Gjenopprett innstillinger-menyen.

• For fleste HP skrivere uten en kontrollpanelmeny: Trykk på og hold nede Trådløs-og Avbryt-knappene til de trådløse og strøm lampene blinker.

• HP Envy 6000, Pro 6400, DeskJet Plus IA 6000 og 6400 All-in-One-skrivere: Trykk på og hold nede Trådløst-knappen på baksiden av skriveren i fem sekunder til Edge-lyset blinker lilla. Det kan gå flere forsøk før belysningen blinker.

• For HP Tango-skrivere: Trykk på og hold nede Trådløst-knappen på baksiden av skriveren i fem sekunder til Edge-lyset blinker blått.

• HP laser (ikke LaserJet)-skrivere: Trykk på og hold nede Trådløs-knappen til varsel-lampen blinker. Skriveren kan starte på nytt.

Installer appen HP Smart og konfigurer skriveren

Få HP Smart-programmet til Android, Apple iOS og iPadOS, Windows 10 og Mac til å konfigurere og bruke HP-skriveren til å skrive ut, skanne, kopiere og administrere innstillingene.

1. Legg skriveren nær Wi-Fi-ruteren hvis du konfigurerer en trådløs tilkobling.

2. Kontroller at papiret er lagt i hovedskuffen, og slå deretter på skriveren.

3. Åpne HP Smart-appen. Hvis du ikke har HP Smart, kan du laste den ned fra 123.hp.com eller i appbutikken.

4. Følg instruksjonene for å fullføre konfigurasjonen av den trådløse tilkoblingstypen din.

Merk:

Hvis skriveren ikke vises, eller hvis du vil legge til en annen skriver i appen, klikker du på plusstegnet , og deretter følger du instruksjonene for å legge til skriveren.

Tilleggsalternativer for trådløs tilkobling

Bruk denne metoden for å koble til en trådløs skriver dersom du endret ruteren eller Internett-leverandøren eller et lokalt nettverk er utilgjengelig.