• Opplysning

• Tilbakemelding

Oppdatere fastvaren på en HP-skriver

HP leverer regelmessig nye fastvareversjoner for skrivere med produktforbedringer, appoppdateringer eller problemløsninger. Oppdater fastvaren regelmessig for å få mest mulig ut av skriveren.

Merk:

For dynamiske sikkerhetsaktiverte skrivere inneholder fastvaren dynamiske sikkerhetsfunksjoner, disse brukes til å blokkere blekkpatroner som ikke bruker en HP-brikke eller HP-elektronikkretser. Denne skriveren fungerer kun med nye eller gjenbrukte blekkpatroner som har en ny eller gjenbrukt brikke eller krets fra HP. Regelmessige fastvareoppdateringer vil opprettholde effektiviteten av de dynamiske sikkerhetsfunksjonene og blokkerer blekkpatroner som tidligere fungerte. Mer informasjon på: http://www.hp.com/learn/ds.

Hvis én metode ikke fungerer, kan du prøve en annen.