HP bærbare Pc-er - Finne produktnavn og-nummer

Produktnavnet og produktnummeret kan hjelpe deg med å finne riktig service og støtte.

• Produktnavn (modellnummer): Identifiser din bærbare PC i serien produktet tilhører. For eksempel HP Spectre Folio - 13-ak0001na. Du vil kanskje trenge spesifikk tilleggsinformasjon til å finne støtte for ditt produkt.

• Produktnummeret (SKU, del-nummer): Bruk dette nummeret for å laste ned de riktige driverne eller for å finne støttedokumenter. For eksempel 5ES85EA eller 5ES85EA#ABA.

• Serienummer: Finn ditt spesifikke HP-produkt. Du trenger dette nummeret for å få service på den bærbare PC-en din, for å finne garantistatus eller for å samarbeide med HPs kundestøtte.

Finn PC-produktnummer med HP Support Assistant

Finn datamaskinens produktnummer og serienummer med HP Support Assistant.

1. I Windows, søk etter og åpne HP Support Assistant, eller klikk på app-ikonet på oppgavelinjen.

Hvis appen ikke er installert på datamaskinen, laster du ned den nyeste versjonen fra HP Support Assistant nettstedet.
  2. I kategorien Mine enheter finner du datamaskinen for å se etter produktnavnet, produktnummeret og serienummeret.

Finne datamaskinens produktnavn, produktnummer og serienummer på startskjermen til HPSA

Finn produktnummeret med BIOS

Finn ditt produktnavn og -nummer og serienummer med BIOS for datamaskinen.

1. Slå av datamaskinen.

2. Trykk på av/på-knappen, og trykk deretter umiddelbart på Esc-tasten gjentatte ganger til en oppstartsmeny vises.

3. Trykk på F1-tasten for å velge Systeminformasjon i Oppstartsmenyen.

Produktnummeret i en bærbar datamaskin, BIOS

Finne produktnummeret på datamaskinen

Finn produktnavnet og produktnummeret på datamaskinen eller esken den ble levert i.

• På undersiden av den bærbare PC-en

Bærbar PC-etikett på nederst til høyre
    Bærbar PC-etikett øverst til høyre
  • I batterirommet

Identifikasjonsetikett i batterirommet
  • På esken datamaskinen ble levert i

ID-etiketten på forsendelsesboksen
  • På stativet

ID-etiketten på stativet for den bærbare PC-en

Finne produktnummeret med HP systeminformasjon

Finne produktnavn og serienummer med HP Systeminformasjon-verktøyet.

1. Søk i Microsoft store og Last ned HP system informasjon, hvis det ikke allerede er installert.

2. På tastaturet til den bærbare PCen trykker du på Fn -og Esc-tastene.

Merk:

Disse tastekombinasjonene fungerer ikke hvis du bruker en dokkingstasjon og et eksternt tastatur.

Eksempel på en HP datamaskinsystem informasjon

Finne produktnummeret til Chromebook Recovery Utility

Finn Produktnavn og -nummer og serienummer med Chromebook Recovery Utility.

1. Last ned og installer gratisversjonen av Chromebook Recovery Utility fra Chrome Web Store.

2. Klikk på Launcher-ikonet , klikk på All apper, og klikk deretter på Recovery.

Eksempel på alle Chrome-programmer som vises
  3. Trykk på Kom i gang.

4. Skriv inn den oppgitte koden på skjermbildet Identifisere din Chromebook-PC.

Eksempel på Finn din Chromebook-skjermen