• Opplysning

• Tilbakemelding

HP bærbare Pc-er - Finne produktnavn og-nummer

Produktnavnet og produktnummeret kan hjelpe deg med å finne riktig service og støtte.

• Produktnavn (modellnummer): Identifiser din bærbare PC i serien produktet tilhører. For eksempel HP Spectre Folio - 13-ak0001na. Du vil kanskje trenge spesifikk tilleggsinformasjon til å finne støtte for ditt produkt.

• Produktnummeret (SKU, del-nummer): Bruk dette nummeret for å laste ned de riktige driverne eller for å finne støttedokumenter. For eksempel 5ES85EA eller 5ES85EA#ABA.

• Serienummer: Finn ditt spesifikke HP-produkt. Du trenger dette nummeret for å få service på den bærbare PC-en din, for å finne garantistatus eller for å samarbeide med HPs kundestøtte.

Finn PC-produktnummer med HP Support Assistant

Finn datamaskinens produktnummer og serienummer med HP Support Assistant.

1. I Windows søker du etter og åpner HP Support Assistant eller klikker på programikonet på oppgavelinjen.

Hvis appen ikke er installert på datamaskinen, laster du ned den nyeste versjonen fra HP Support Assistant nettstedet.
  2. I kategorien Mitt dashbord finner du datamaskinen for å se etter produktnavnet, produktnummeret og serienummeret.

Finne datamaskinens produktnavn, produktnummer og serienummer på startskjermen til HPSA

Finn produktnummeret med BIOS

Finn ditt produktnavn og -nummer og serienummer med BIOS for datamaskinen.

1. Slå av datamaskinen.

2. Trykk på av/på-knappen, og trykk deretter umiddelbart på Esc-tasten gjentatte ganger til en oppstartsmeny vises.

3. Trykk på F1-tasten for å velge Systeminformasjon i Oppstartsmenyen.

Produktnummeret i en bærbar datamaskin, BIOS

Finne produktnummeret på datamaskinen

Finn produktnavnet og produktnummeret på datamaskinen eller esken den ble levert i.

• På undersiden av den bærbare PC-en

Bærbar PC-etikett på nederst til høyre
    Bærbar PC-etikett øverst til høyre
  • I batterirommet

Identifikasjonsetikett i batterirommet
  • På esken datamaskinen ble levert i

ID-etiketten på forsendelsesboksen
  • På stativet

ID-etiketten på stativet for den bærbare PC-en

Finne produktnummeret med HP systeminformasjon

Finne produktnavn og serienummer med HP Systeminformasjon-verktøyet.

1. Søk i Microsoft store og Last ned HP system informasjon, hvis det ikke allerede er installert.

2. På tastaturet til den bærbare PCen trykker du på Fn -og Esc-tastene.

Merk:

Disse tastekombinasjonene fungerer ikke hvis du bruker en dokkingstasjon og et eksternt tastatur.

Eksempel på en HP datamaskinsystem informasjon

Finne produktnummeret til Chromebook Recovery Utility

Finn Produktnavn og -nummer og serienummer med Chromebook Recovery Utility.

1. Last ned og installer gratisversjonen av Chromebook Recovery Utility fra Chrome Web Store.

2. Klikk på Launcher-ikonet , klikk på All apper, og klikk deretter på Recovery.

Eksempel på alle Chrome-programmer som vises
  3. Trykk på Kom i gang.

4. Skriv inn den oppgitte koden på skjermbildet Identifisere din Chromebook-PC.

Eksempel på Finn din Chromebook-skjermen