Opprette egendefinerte papirstørrelser (Mac)

Lag nye papirstørrelser i Sideoppsett eller skrivermenyen, avhengig av alternativene som er tilgjengelige i det programmet du skriver ut fra.

Lag egendefinerte papirstørrelser fra Utskriftsformat-menyen (Mac)

Opprett en egendefinert papirstørrelse fra Utskriftsformat-alternativet i det programmet du skriver ut fra.

1. Legg det tilpassede papiret i hovedskuffen, og skyv deretter papiret inn med skinnene til de ligger mot kantene av papiret.

2. I programmet du vil skrive ut fra, klikker du på menyen Fil, og klikker deretter på Oppsett.

3. Velg Administrer egendefinerte papirstørrelser fra menyen papirstørrelse for å åpne vinduet egendefinerte papirstørrelser.

Administrere egendefinerte papirstørrelser i Utskriftsformat på Mac
  4. Klikk på plusstegnet for å opprette en ny papirstørrelse.

5. Dobbeltklikk på standardnavn uten navn for å skrive inn et unikt navn for det tilpassede papiret, Angi bredde og høyde, angi område som ikke kan skrives ut (valgfritt), og klikk deretter på OK.

Merk:

Ikke bruk et eksisterende navn for det nye papiret fordi det overstyrer den eksisterende forhåndsinnstillingen. For eksempel hvis en egendefinert papirstørrelse ble navngitt A4, vil den ikke være tilgjengelig lenger.

Vinduet egendefinerte papirstørrelser i Mac
  6. Velg den nye egendefinerte papirstørrelsen i Utskriftsformat-vinduet, og klikk deretter på OK.

7. Klikk på Fil, og velg Skriv ut for å skrive ut på det tilpassede papiret.

Opprette egendefinerte papirstørrelser fra utskriftsmenyen (Mac)

Opprett en egendefinert papirstørrelse fra utskriftsmenyen i det programmet du skriver ut fra.

1. Legg det tilpassede papiret i hovedskuffen, og skyv deretter papiret inn med skinnene til de ligger mot kantene av papiret.

2. I programmet du vil skrive ut fra, klikker du på Fil, og klikk deretter på Skriv ut.

3. Velg Administrer egendefinerte papirstørrelser fra menyen papirstørrelse for å åpne vinduet egendefinerte papirstørrelser.

Menyen egendefinert papir i utskriftsmenyen i Mac
  4. Klikk på plusstegnet for å opprette en ny papirstørrelse.

5. Dobbeltklikk på standardnavn uten navn for å skrive inn et unikt navn for det tilpassede papiret, Angi bredde og høyde, angi område som ikke kan skrives ut (valgfritt), og klikk deretter på OK.

Merk:

Ikke bruk et eksisterende navn for det nye papiret fordi det overstyrer den eksisterende forhåndsinnstillingen. For eksempel hvis en egendefinert papirstørrelse ble navngitt A4, vil den ikke være tilgjengelig lenger.

Vinduet egendefinerte papirstørrelser i Mac
  6. I vinduet Forhåndsvisning velger du den nye egendefinerte papirstørrelsen, og deretter klikker du på Skriv ut.