HP Printers – Opprette tilpassede størrelser

Skriv ut med ikke-standardiserte papirstørrelser med mange HP Home-og Small Office-skrivere. Egendefinerte størrelser må være innenfor minimum og maksimal utskriftsdimensjoner som støttes av skriveren.

Merk:

For å unngå problemer med utskriftskvaliteten og andre problemer, må du kontrollere at egendefinerte dimensjoner ikke overstiger den faktiske størrelsen på papiret.

Opprette egendefinerte papirstørrelser (Windows)

Lag nye papirstørrelser i Skriverfunksjoner-menyen (bare Windows 10 og Windows 8) eller i enheter og skrivere.

Opprette egendefinerte papirstørrelser i egenskaper for skriver (Windows)

Angi egendefinert papirstørrelse direkte fra skriverfunksjoner-menyen i Windows 10 eller 8.

1. Legg det tilpassede papiret i hovedskuffen, og skyv deretter papiret inn med skinnene til de ligger mot kantene av papiret.

2. I programmet du vil skrive ut fra, klikker du på Fil, og klikk deretter på Skriv ut.

3. I vinduet Skriv ut, klikker du på Innstillinger, Egenskaper eller Skriveregenskaper.

4. Klikk kategorien Papir/kvalitet, og klikk deretter på Egenskaper.

Knappen egendefinert papir i innstillinger for skriver
  5. Klikk på ny, Skriv inn et navn for den egendefinerte papirstørrelsen, Velg bredde og høyde, og klikk deretter på OK for å lagre papiret.

6. Klikk på rullegardinmenyen papirstørrelse, og velg deretter ønsket papirstørrelse.

Merk:

Hvis skrivermodellen ikke støtter egendefinert størrelse, vises den ikke i listen. Kontroller skriverens spesifikasjoner for støttede papirstørrelser.

Opprette egendefinerte papirstørrelser i enheter og skrivere (Windows)

Angi en egendefinert papirstørrelse i skriverens server egenskaper i Windows enheter og skrivere.

1. Søk etter og åpne kontrollpanel, og klikk deretter på Vis enheter og skrivere.

2. Høyreklikk på ikonet for skriveren din, og klikk deretter på Skriverserveregenskaper.

Merk:

Hvis egenskaper for utskriftsserveren ikke er tilgjengelig, høyreklikker du på et tomt område i vinduet skrivere og velger Kjør som administrator fra rullegardinmenyen, og velg deretter serveregenskaper.

Knappen Egenskaper for utskriftsserver i Windows enheter og skrivere
  3. Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, velger du Fortsett.

4. I kategorien skjemaer merker du av for Opprett et nytt skjema, og deretter skriver du inn et nytt, unikt navn for den egendefinerte papirstørrelsen i boksen skjemanavn.

Egendefinerte papirinnstillinger i egenskaper for utskriftsserver
  5. Velg metrisk eller engelsk som målenhet, og angi bredde og høyde. Behold margin innstillingene i 0,00.

6. Klikk på Lagre skjema, og bekreft deretter at papiret finnes i listen skjemaer. Hvis skriveren ikke støtter egendefinert størrelse, vises den ikke i listen. Kontroller skriverens spesifikasjoner for støttede papirstørrelser.

7. Klikk på OK eller Lukk.

8. Legg det tilpassede papiret i hovedskuffen, og skyv deretter papiret inn med skinnene til de ligger mot kantene av papiret.

9. I programmet du vil skrive ut fra, klikker du på Fil, og klikk deretter på Skriv ut.

10. I vinduet Skriv ut, klikker du på Innstillinger, Egenskaper eller Skriveregenskaper.

11. Klikk på kategorien papir/kvalitet, og velg deretter papir fra menyen papirstørrelse, eller klikk på Avansert for å finne og velge papiret.

Opprette egendefinerte papirstørrelser (Mac)

Lag nye papirstørrelser i Sideoppsett eller skrivermenyen, avhengig av alternativene som er tilgjengelige i det programmet du skriver ut fra.

Lag egendefinerte papirstørrelser fra Utskriftsformat-menyen (Mac)

Opprett en egendefinert papirstørrelse fra Utskriftsformat-alternativet i det programmet du skriver ut fra.

1. Legg det tilpassede papiret i hovedskuffen, og skyv deretter papiret inn med skinnene til de ligger mot kantene av papiret.

2. I programmet du vil skrive ut fra, klikker du på menyen Fil, og klikker deretter på Oppsett.

3. Velg Administrer egendefinerte papirstørrelser fra menyen papirstørrelse for å åpne vinduet egendefinerte papirstørrelser.

Administrere egendefinerte papirstørrelser i Utskriftsformat på Mac
  4. Klikk på plusstegnet for å opprette en ny papirstørrelse.

5. Dobbeltklikk på standardnavn uten navn for å skrive inn et unikt navn for det tilpassede papiret, Angi bredde og høyde, angi område som ikke kan skrives ut (valgfritt), og klikk deretter på OK.

Merk:

Ikke bruk et eksisterende navn for det nye papiret fordi det overstyrer den eksisterende forhåndsinnstillingen. For eksempel hvis en egendefinert papirstørrelse ble navngitt A4, vil den ikke være tilgjengelig lenger.

Vinduet egendefinerte papirstørrelser i Mac
  6. Velg den nye egendefinerte papirstørrelsen i Utskriftsformat-vinduet, og klikk deretter på OK.

7. Klikk på Fil, og velg Skriv ut for å skrive ut på det tilpassede papiret.

Opprette egendefinerte papirstørrelser fra utskriftsmenyen (Mac)

Opprett en egendefinert papirstørrelse fra utskriftsmenyen i det programmet du skriver ut fra.

1. Legg det tilpassede papiret i hovedskuffen, og skyv deretter papiret inn med skinnene til de ligger mot kantene av papiret.

2. I programmet du vil skrive ut fra, klikker du på Fil, og klikk deretter på Skriv ut.

3. Velg Administrer egendefinerte papirstørrelser fra menyen papirstørrelse for å åpne vinduet egendefinerte papirstørrelser.

Menyen egendefinert papir i utskriftsmenyen i Mac
  4. Klikk på plusstegnet for å opprette en ny papirstørrelse.

5. Dobbeltklikk på standardnavn uten navn for å skrive inn et unikt navn for det tilpassede papiret, Angi bredde og høyde, angi område som ikke kan skrives ut (valgfritt), og klikk deretter på OK.

Merk:

Ikke bruk et eksisterende navn for det nye papiret fordi det overstyrer den eksisterende forhåndsinnstillingen. For eksempel hvis en egendefinert papirstørrelse ble navngitt A4, vil den ikke være tilgjengelig lenger.

Vinduet egendefinerte papirstørrelser i Mac
  6. I vinduet Forhåndsvisning velger du den nye egendefinerte papirstørrelsen, og deretter klikker du på Skriv ut.