• Opplysning

• Tilbakemelding

HP Printers – Opprette tilpassede størrelser

Skriv ut med ikke-standardiserte papirstørrelser med mange HP Home-og Small Office-skrivere. Egendefinerte størrelser må være innenfor minimum og maksimal utskriftsdimensjoner som støttes av skriveren.

Merk:

For å unngå problemer med utskriftskvaliteten og andre problemer, må du kontrollere at egendefinerte dimensjoner ikke overstiger den faktiske størrelsen på papiret.

Opprette egendefinerte papirstørrelser (Windows)

Lag nye papirstørrelser i Skriverfunksjoner-menyen (bare Windows 10 og Windows 8) eller i enheter og skrivere.

Opprette egendefinerte papirstørrelser (Mac)

Lag nye papirstørrelser i Sideoppsett eller skrivermenyen, avhengig av alternativene som er tilgjengelige i det programmet du skriver ut fra.