HP Skriveroppsett (kablet Ethernet-nettverk)

Bruk en Ethernet-kabel til å koble skriveren til et nettverk, og installer deretter skriverprogramvaren.

Koble skriveren til nettverket (Ethernet)

Koble skriveren til nettverksruteren, svitsjen eller huben med en Ethernet-kabel.

1. Kontroller at papiret er lagt i hovedskuffen, og slå deretter på skriveren.

2. Fjern eventuelle kontakter eller beskyttelsesdeksler fra Ethernet-porten på baksiden av skriveren.

3. Koble Ethernet-kabelen til skriveren og en tilgjengelig port på ruteren.

Koble Ethernet-kabelen til baksiden av skriveren og en tilgjengelig port på en ruter

Koble skriveren til datamaskinen eller mobilenheten

Installer skriverdriveren eller HP Smart-appen for å fullføre skriveroppsettet og -tilkoblingen.

1. Kontroller at datamaskinen eller mobilenheten er koblet til det lokale trådløse nettverket og har et sterkt signal.

2. Gå til 123.hp.com og angi skriverens modellnavn og-nummer.

Tjenesten finner automatisk den nyeste anbefalte programvaren eller appen for datamaskinen eller mobilenheten din.

3. Last ned og kjør driverfilen eller installer HP Smart-appen.

4. Følg veiledningen for å koble til og begynne å bruke skriveren.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.