Bytte ut skrivehodet i HP OfficeJet Pro 7720-, 7730-skrivere

Bytt ut en skadet skrivehode-montering i HP OfficeJet Pro 7720 og 7730 bredformat All-in-One-skrivere.

Modellnummer for nytt skrivehode: M0H91A

Kjøpe et skrivehode

Kjøp et skrivehode fra en godkjent tjenesteleverandør eller fra HPs nettsted.

1. Gå til HP-reservedelsbutikk (på engelsk).

2. Velg land/region øverst på nettsiden.

3. Skriv inn delenummeret i feltet Finn din del.

4. Følg instruksjonene for å bestille skriverhodet.

Bytte ut skrivehodet

Fjern det defekte skrivehodet, og installer deretter det nye i en HP OfficeJet Pro 7720- eller 7730-bredformatskriver.

1. La skriveren være på, og åpne blekkpatrondekselet, og vent til vognen stopper.

Åpne blekkpatrondekselet
  2. Løft sperrehåndtaket på blekkvognen for å låse opp skrivehodet.

Løft sperrehåndtaket på blekkvognen
  3. Hold på sidene av skrivehodet uten å ta ut blekkpatronene, og løft skrivehodet ut og trekk det mot deg.

Merk:

For å unngå blekkflekker må du ikke trykke på undersiden av skrivehodet.

Fjerne skrivehodet
  4. Legg skrivehodet vendt oppover i et papirark og legg det til side.

5. Ta det nye skrivehodet ut av emballasjen.

ADVARSEL:

Ikke berør de elektriske kontaktene til skrivehodet eller dysene for å unngå å skade dem.

Ikke berør elektriske kontakter eller dysene på skrivehodet
  6. Hold skrivehodet på sidene med de elektriske kontaktene mot skriveren, og sett det inn i vognen.

7. Senk sperrehåndtaket på vognen til det klikker på plass.

Senking av sperrehåndtaket på vognen
  8. Installer oppsettspatronene som fulgte med det nye skrivehodet.

Merk:

Du må installere Oppsett-blekkpatronene først ellers vil det oppstå en blekkpatronfeil.

Sett patronen i det fargekodede sporet
  9. Legg vanlig hvitt papir i papirskuffen.

10. Lukk dekselet eller lokket til patrontilgangsområdet, og følg deretter instruksjonene for å justere skriveren om du blir bedt om det.

Returner defekte deler til HP

Returner de defekte delene til HP, eller resirkuler dem.

For mer informasjon, gå til HP-produktretur og -resirkulering (på engelsk).

1. Legg det gamle skriverhodet med blekkpatronene som er installert i plastpakken.

Plasser det gamle skriverhodet og blekkpatronene i pakken
  2. Legg plastpakken som inneholder de gamle delene, skjemaet som fulgte med de nye delene, et eksempel på en side som viser problemet, hvis tilgjengelig, i den angitte forhåndsbetalte polstrede forsendelse og send deretter pakken.

Plassere gamle deler, skjemaer og utskriftseksempler i posen