Bluetooth Smart (Bluetooth Low Energy) og HP-skrivere

Noen HP-skrivere har en funksjon som heter Bluetooth Smart eller Bluetooth Low Energy. Dette kan muliggjøre raskere og mer pålitelige skriveroppsett.

Bluetooth smartinformasjon for HP-skrivere

Bluetooth Smart-eller Bluetooth-strøm (kan) brukes av HP Smart-appen for å oppdage skriveren under konfigurasjonsprosessen.

Bluetooth smart støtter ikke Bluetooth-utskrift. Det brukes bare til å sette opp en skriver. Gå til Bluetooth-veiledningen for HP-skrivere for å få mer informasjon om Bluetooth-utskrift og en liste over kompatible skrivere.

HP Smart-appen er tilgjengelig fra 123.hp.com (Android, Apple iOS, iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows 10) eller HP Smart – Mac App Store (macOS).