HP-skrivere - Feilmelding om mislykket nettverksinstallasjon (Windows)

Når du forsøker å installere den komplette skriverdriveren og programvaren (HP Printer Assistant) for et trådløst nettverk, vises en feilmelding om mislykket nettverksinstallasjon.

Et mislykket nettverksinstallasjonsfeil-vindu

Start skriverem, ruteren og datamaskinen på nytt

Løse eventuelle feiltilstander ved å starte nettverkstilkoblede enheter.

1. Slå av skriveren.

2. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skriveren. Disse tilkoblingstypene kan hindre at skriveren kobles til det trådløse nettverket.

3. Koble strømledningen fra Wi-Fi-ruteren, vent femten sekunder, koble til strømledningen igjen, og vent deretter til lampene viser statusen tilkoblet.

4. Start datamaskinen på nytt.

5. Slå på skriveren.

Avinstaller HP-skriverprogramvaren (Windows)

Avinstaller HP-skriverprogramvaren, og fjern deretter skriveren fra listen over enheter.

1. Koble skriveren fra datamaskinen eller nettverket.

2. I Windows, søk etter og åpne Endre eller fjern programmer.

3. Klikk på HP-skriveren i listen med installerte programmer og deretter på Avinstaller. Dersom skrivernavnet ikke vises, velger du HP Smartog deretter Avinstaller.

4. Hvis meldingen Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

5. Følg instruksjonene for å fullføre fjerningen av programvaren, og start deretter datamaskinen på nytt.

Merk:

Hvis Avinstaller mislykkes, kan du bruke programmet Installer og Avinstaller feilsøking (på engelsk), og prøv deretter å avinstallere igjen.

6. Søk etter og åpne Kontrollpanel i Windows.

7. Klikk på Enheter og skrivere.

8. For hvert skriverikon som representerer navnet til HP-skriveren, høyreklikk på ikonet og klikk deretter på Fjern enhet eller Avinstaller enhet.

Merk:

Hvis ingen skriver ikoner vises, er skriveren allerede fjernet.

Skriverprogramvare og driver avinstalleres.

Annen relatert HP-programvare kan være på systemet. Hvis du ikke ønsker en bestemt programvare tittel, kan du avinstallere den fra Legg til eller fjern programmer.

Bruke HP Print and Scan Doctor (Windows)

Bruk HP Print and Scan Doctor på datamaskinen for å få hjelp med å diagnostisere og løse utskrifts-og skanneproblemer.

1. Kontroller at papiret er lagt i hovedskuffen, og slå deretter på skriveren.

2. Last ned HP Print and Scan Doctor, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere og åpne verktøyet.

3. På velkomstskjermen klikker du på Start for å velge skriveren og kjøre diagnostikkverktøyet.

4. Hvis skriveren ikke blir funnet, klikk på Produktet er ikke oppført, og følg instruksjonene for å feilsøke tilkoblingen.

Reparere Windows-systemfiler

Bruk Microsoft Systemfilkontroll (SFC) til å reparere skadede eller ødelagte systemfiler.

1. Lukk alle åpne programmer og apper som kjører i Windows.

2. Søk etter kommandoi Windows, høyreklikk på ledetekst fra listen over søkeresultater, og velg Kjør som administrator.

3. Skriv sfc /scannow i ledeteksten, og trykk deretter på Enter.

4. Hvis et Windows Resource Protection fant skadede filer og reparerte dem meldingen vises, må du installere HP-driveren og programvaren på nytt.

Andre installasjonsmetoder du kan prøve

En av følgende installasjonsmetoder kan løse installasjonsproblemet.

Kontakt HPs kundestøtte

Hvis de foregående trinnene ikke løste problemet, må du ta kontakt med HPs kundestøtte for videre hjelp.

1. Gå til HP kundestøtte - kontakt.

2. Angi produktserienummeret for å vise garantistatus og endre posisjonen din, om nødvendig.

3. Velg et alternativ for støtte. Hvis du er i stillehavsregionen i Asia, blir du henvist til et lokal servicesenter i ditt område.