• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-skrivere - Brukte, påfylte eller forfalskede blekkpatron-meldinger

En av følgende meldinger (eller lignende) vises, og skriveren skriver ikke ut. De indikerer påfylte eller forfalskede blekkpatronene er installert, men kan også vise når originale HP-kassetter er oppbrukt eller nesten oppladet.

• Brukte, påfylte eller forfalskede blekkpatroner oppdaget

• Forhåndsvarsel

HP kan ikke garantere kvaliteten eller påliteligheten til kassetter som ikke er fra HP, eller som er etterfylte. HP anbefaler at du bruker ekte HP blekk-eller tonerkassetter som er tilgjengelig fra HP Store. Gå til HP-program mot piratkopiering og svindel Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av autentiske HP-kassetter.

Hvis feilen vises med originale HP-patroner, velger du Nei, OK eller Resume. Hvis utskriftsjobben er fullført, er problemet løst, men det kan hende du må avvise meldingen hver gang du skriver ut til blekkpatronene er oppbrukt. Ellers kan du fortsette med denne fremgangsmåten for å løse problemet.

Tilbakestill skriveren

Tilbakestill skriveren for gjenoppretting etter skriverfeil eller -svikt.

1. Hvis skriveren har et oppladbart batteri, fjerner du det.

2. Med skriveren slått på trekker du ut strømledningen fra skriveren.

3. Koble strømledningen fra stikkontakten.

4. Vent i 60 sekunder.

5. Koble strømledningen til et vegguttak og til skriveren.

Merk:

HP anbefaler at du kobler skriveren direkte til en stikkontakt.

6. Slå på skriveren for å fullføre tilbakestillingen.

Bytt ut problemblekkpatronen

Det kan løse blekk relaterte feil ved å installere en ny blekkpatron.

1. Skaff en ny blekkpatron.

• Skriveren min er registrert i HP Instant Ink Erstatningspatroner er en del av abonnementet ditt. Installer en annen Instant Ink-patron hvis du har en tilgjengelig. Hvis ikke, kontakter du HP Instant Ink-støtte for en ny blekkpatron.

• Skriveren min er ikke registrert i HP Instant Ink. Gå til HP Store eller en lokal forhandler for å finne og kjøpe kompatible rekvisita. HP anbefaler å bruke ekte HP-patroner

Merk:

Hvis du har en defekt HP-blekkpatron, vil det kanskje dekkes av garantien. Gå til Om originale HP-patroner for sidekapasitet og informasjon om HPs begrensede garanti.

2. Åpne dekselet eller lokket til patrontilgangsområdet. Vent til blekkpatronvognen står stille før du fortsetter.

3. Ta ut blekkpatronen som er angitt i feilmeldingen, og sett deretter inn den nye blekkpatronen i sporet.

4. Gjenta denne fremgangsmåten for å undersøke eventuelle andre blekkpatroner som er angitt i feilmeldingen.

5. Lukk dekselet eller lokket til patron tilgangs området, og følg deretter instruksjonene for å justere skriveren.