Meldingen "Angi WPS PIN" vises under oppsett av HP-skriveren (Windows)

Du trenger ikke noen WPS-PIN-kode for å koble skriveren til Wi-Fi-nettverket ditt. Avbryt Windows-meldingen, og last deretter ned HP Smart-appen for å fullføre skriveroppsettet.

Angi skriverens WPS-PIN-kode i Windows 10
  1. På WPS PIN-meldingsvinduet klikker du på Avbryt.

2. Plasser skriveren i nærheten av Wi-Fi-ruteren hvis du konfigurerer en trådløs tilkobling.

3. Last ned HP Smart-appen fra 123.hp.com (Android, Apple iOS), HP Smart - Microsoft Store (Windows, på engelsk) eller HP Smart - Mac App Store (macOS, på engelsk).

4. Hvis skriveroppsettet ikke starter automatisk, klikker du på Legg til skriver eller pluss-tegnet, og følger deretter instruksjonene for å legge til skriveren i nettverket og fullføre konfigureringen.

Gå til HP-skriveroppsett (HP Smart-app) for å få mer informasjon.