Meldingen "Skriv inn WPS-PIN" vises under HP-Skriveroppsett

Meldingen Skriv inn WPS-PIN for skriveren vises på datamaskinen for å fullføre konfigurasjonen, men du kan ikke finne PIN-koden.

Hvordan finner jeg WPS-PIN for skriveroppsett?

Finn og angi WPS-PIN for å fullføre skriveroppsett. Du har en kort stund (90 sekunder for de fleste modeller) for å angi PIN-koden før den utløper.

Angi WPS-PIN for skriveren i Windows 10
  1. Når WPS-PIN vises på datamaskinen, ser du etter en PIN-kode på skriverens kontrollpanel eller informasjonsarket som skrives ut under oppsett.

2. Angi koden og klikk deretter på Neste for å fullføre tilkoblingen.

3. Hvis PIN-koden ikke fungerer, gjør du ett av følgende: