• Opplysning
    Windows 11

Du finner vanlige spørsmål og svar her.

• Tilbakemelding

Laster inn...

Produktspesifikasjoner for HP DeskJet Plus 4122 alt-i-ett-skriver (7FS79B)

Produktnavn

Modellnavn
HP DeskJet Plus 4122 alt-i-ett-skriver
Produktnummer
7FS79B

Hva som er inkludert og tilbehør

Innhold i esken
HP DeskJet 4122 Alt-i-ett-skriver; HP 305 svart oppstartsblekkpatron; HP 305 trefargers oppstartsblekkpatron; Støtteark; Installeringshåndbok; Referansehåndbok; Strømledning. Besøk http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies hvis du vil ha mer informasjon om blekkvolum og sidekapasitet.

Tilkoblingsbarhet

Porter
1 Hi-Speed USB 2.0
Trådløs funksjon
Ja, innebygd Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Lagringsenhet og direkte utskriftsstøtte
Lagringsenheter støttes ikke

Kopiere

Kopimaskininnstillinger
Autoforstørr
Fargekopieringsfunksjon
Ja
Største antall eksemplarer
Opptil 9 kopier
Kopieringsoppløsning
Opptil 300 x 300 dpi

Miljømessig

Akustisk effektemisjon (aktiv utskrift)
6,4 B(A)
Akustisk trykkemisjon
55 dB(A) (utskrift med 5 spm)
Luftfuktighetsområde ved drift
20 til 80 % RH (ikke-kondenserende)
Fuktighet ved lagring
5 til 90 % RF (ikke-kondenserende)
Anbefalt driftstemperaturområde (Celsius)
15 til 30 °C
Temperaturområde for oppbevaring (Celsius)
-40–60°C
Miljøspesifikasjoner
Ingen

Faks

Faksfunksjoner
Aktivert for å sende mobilfaks (funksjon i HP Smart-appen); Muligheten til å legge til filer fra telefonfiler/-bilder; Kameraskanning eller skriverskanner; Muligheten til å legge til en forside og lagre en forsidemal på en enkel måte; Tilgang til fakshistorikk for å se alle utsendte fakser og utkast; mulighet til å redigere og sende faks på nytt fra historikken; Enkelt å skrive ut faksbekreftelse
Faksoppløsning, svart (fin)
Opptil 150 x 150 ppt
Faksminne
Ubegrenset lagringsplass
Fakstelefonmodus støttes
Nei
Faksoverføringshastighet (letter)
14,4 kbps
Merknad om faksoverføringshastighet
Oppgis av fakstjenesteleverandøren

Minne

Minne, standard
86 MB
Minne, maksimum
512 MB DDR1; 160 MB flash
Kompatibilitet med minnekort
Nei

Mobilutskriftsmulighet

Mobilutskriftstjenester
HP Smart-app; Apple AirPrint™; Mopria™-sertifisert

Nettverk

Nettverksprotokoller, støttede
802.11a/b/g/n

Papirhåndtering

Papirkapasitet
Opptil 60 ark
Standard innskuffkapasitet (kort)
Opptil 20 kort
Standard innskuffkapasitet (konvolutter)
Opptil 5
Utskuffkapasitet
Opptil 25 ark
Støttede mediestørrelser (metrisk)
A4; B5; A6; DL-konvolutt
Medietyper
Vanlig papir, fotopapir, brosjyrepapir, konvolutter og annet spesialpapir for blekkskrivere
Støttet medievekt (metrisk)
A4: 60 til 90 g/m²; HP-konvolutter: 75 til 90 g/m²; HP-kort: opptil 200 g/m²; HP 10 x 15 cm fotopapir: opptil 300 g/m²
Utskrift uten kanter
Nei

Papirhåndtering - ADM

Automatisk dokumentmater-kapasitet
Standard, 35 ark

Fysiske mål

Maksimale mål (B x D x H, metrisk)
428 x 579 x 261 mm (utgangsforlengelse helt ut)
Vekt (metrisk)
4,82 kg

Strøm

Type strømforsyning
innvendig
Strømforsyning
Inngangsspenning: 220 til 240 VAC (+/-10 %), 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
Strømforbruk
1,0 watt (hvilemodus), 0,1 watt (av), 0,1 watt (auto-av)

Blekkpatroner

Antall kassetter/patroner
2 (1 hver av svart og trefargers)
Erstatningskassetter
3YM61AE HP 305 svart original blekkpatron (ca. 120 siders kapasitet); 3YM62AEHP 305XL svart høykapasitets original blekkpatron (ca. 240 siders kapasitet); 3YM60AE HP 305 trefargers original blekkpatron (ca. 100 siders kapasitet); 3YM63AEHP 305XL trefargers høykapasitets original blekkpatron (ca. 200 siders kapasitet). Faktisk kapasitet varierer betydelig avhengig av hva som skrives ut og andre faktorer. Du finner mer informasjon på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Utskriftsspesifikasjoner

Utskriftsteknologi
HP termisk blekkskriver
Dobbeltsidig utskrift
Manuelt (driverstøtte følger med)
Utskriftshastighet svart (ISO)
Opptil 8,5 spm
Utskriftshastighet farger (ISO)
Opptil 5,5 spm
Utskriftsoppløsning (beste)
Gjengitt med opptil 1200 x 1200 dpi
Maksimalt utskriftsområde (metrisk)
215 x 355 mm
Månedlig kapasitet
Opptil 1000 sider
Utskriftsspråk
HP PCL 3 GUI; HP PCLm (HP-apper/UPD); URF (AirPrint)

Lovbestemte spesifikasjoner

Sikkerhet
IEC 60950-1:2005 + A1:2009 + A2:2013, EN 60950-1:2006 + A11:2009 + A1:2010 + A12:2011 + A2:2013, IEC 62368-1:2014, EN 62368-1:2014 + A11:2017, EN 62479:2010, EN 62311:2008
Elektromagnetisk kompatibilitet
EN 55032:2015/CISPR 32:2015 klasse B, EN 55024:2010/CISPR 24:2010, EN 55035:2017/CISPR 35:2016, EN 61000-3-2:2014/IEC 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013/IEC 61000-3-3:2013, EN 301 489-1 V2.1.1: 2017, EN 301 489-17 V3.1.1: 2017
Telekom.samsvar (faksfunksjon)
I/T

Skanne

Skanneteknologi
CIS (Contact Image Sensor)
Skannehastighet (normal)
I/T
Skanneoppløsning, maskinvare
Opptil 1200 x 1200 dpi
Nivåer av gråtoner
256
Bitdybde
24-bit
Skannealternativer (ADM)
Enkeltsidig
Maksimal størrelse for planskanner (metrisk)
216 x 297 mm
Twain-versjon
Versjon 2.1

Systemkrav

Minstekrav til systemet for Windows
Windows 10, 7: 1 GHz 32-bits (x86) eller 64-bits (x64) prosessor, 2 GB ledig harddiskplass, Internett-tilkobling, USB-port, Internet Explorer.
Anbefalte krav til systemet for Windows
Windows 10, 7: 1 GHz 32-bits (x86) eller 64-bits (x64) prosessor, 2 GB ledig harddiskplass, Internett-tilkobling, USB-port, Internet Explorer.
Minstekrav til systemet for Macintosh
MacOS Sierra v10.12 (tidligere OS X), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Mojave v10.14, MacOS Catalina v10.15, 2 GB ledig harddiskplass, Internett-tilgang.
Anbefalte systemkrav for Macintosh
MacOS Sierra v10.12 (tidligere OS X), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Mojave v10.14, MacOS Catalinav10.15
Kompatible nettverksoperativsystemer
Windows 10, 7; MacOS Sierra v10.12 (tidligere OS X), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Mojave v10.14, MacOS Catalinav10.15

Garanti

Garanti
Ett års begrenset maskinvaregaranti. Alternativene for garanti og støtte varierer etter produkt samt nasjonale og lokale lover og forskrifter. Gå til http://www.hp.com/support for å lese om HPs prisbelønte service- og kundestøttealternativer i din region.