HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Skannerprogramvare (macOS)

Produktet er kompatibelt med Apples AirScan-funksjonalitet. Du kan skanne med Image Capture eller andre ICA-kompatible programmer.
Hvis du vil dra nytte av alle funksjonene på skanneren, anbefaler HP at du installerer skanneløsningen som leveres av HP, inkludert HP Easy Scan og HP Utility.

HP Easy Scan

Skann dokumenter og bilder og behandle skannesnarveier.

HP Utility

Du kan bruke HP Utility når skanneren er koblet til med en USB-kabel.
Ruten Vedlikehold i HP Utility viser informasjon om bruk av skanneren, vedlikeholdshistorikk og gir beskjed når vedlikehold skal utføres. Varselet vises i HP Utility når ruten Vedlikehold er valgt.
Med HP Utility kan du konfigurere enheten og tilordne arbeidsflyten for Skann på en Mac-enhet. HP Utility er tilgjengelig i Programmer > HP-mappen.