HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Produktspesifikasjoner

Denne delen beskriver produktspesifikasjonene.

Operativsystemer som støttes

Følgende informasjon gjelder for de skannerspesifikke Windows- og HP-skannerdriverne for macOS og for installasjonsprogrammet.
Windows: Se i programvareinstallasjonsmerknadene hvis du vil ha mer informasjon.
macOS: Mac-datamaskiner støttes med denne skanneren. Last ned programvaren fra hjemmesiden for produktstøtte, og bruk den deretter til å installere HP-skannerdriveren.
  1. Gå til startsiden for produktstøtte.
  2. Følg fremgangsmåten for å laste ned skannerprogramvaren.
Linux: Hvis du vil ha informasjon og skannerdrivere for Linux, kan du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
merknad:
Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede operativsystemer, kan du gå til HPs omfattende produktstøtteside for skanneren.
Systemkrav
Windows 10, 8.1, 7
macOS Catalina v10.15, macOS Mojave v10.14, macOS High Sierra v10.13
Mobile enheter, iOS, Android
  • 32-biters eller 64-biters
  • 2 GB ledig plass på harddisken
  • Microsoft Internet Explorer
  • Internett-forbindelse
  • USB-port
  • 2 GB ledig plass på harddisken
  • Internett-forbindelse
Rutertilkobling er ikke nødvendig

Produktmål

Kontroller at det er plass til skanneren der du vil plassere den.
Skannermål
Produktmål
Modell
1. Høyde
2. Dybde
3. Bredde
Vekt
2000 s2-, 3000 s4- og N4000 snw1-modeller
154 mm
172 mm
300 mm
2,7 kg
5000 s5-, 7000 s3- og N7000 snw1-modeller
190 mm
198 mm
310 mm
4,0 kg

Strømforbruk, elektriske spesifikasjoner og støynivåer

For å kunne fungere på riktig måte må skanneren være i et miljø som oppfyller bestemte strømspesifikasjoner.
Se www.hp.com/support for gjeldende informasjon.
Sørg for å koble strømadapterens strømledning til en stikkontakt med jordingstilkobling.
  forsiktig:
Strømkravene er basert på landet/regionen der produktet selges. Driftsspenningene må ikke omformes. Dette vil skade produktet og gjøre produktgarantien ugyldig.

Område for driftsmiljø

Gjennomgå spesifikasjonene for anbefalt driftsmiljø for skanneren.
Område for driftsmiljø
Miljø
Anbefalt
Tillatt
Temperatur
17,5 til 25 °C
10 til 35 °C
Relativ luftfuktighet
30–70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 til 80 % relativ luftfuktighet (RH)
Høyde over havet
Ikke aktuelt
0 til 3048 m