HP Neverstop Laser 1000-skrivere - Wireless Skriveroppsett

Dette dokumentet gjelder for HP Neverstop Laser 1000w-og 1001nw-skrivere.
Før du kan skrive ut trådløst, kobler du skriveren til det lokale Wi-Fi-nettverket og til datamaskinen eller mobilenheten. Bruk HP-programvaren som veileder deg gjennom oppsettsprosessen.
  1. For å bruke skriveren på et trådløst nettverk, trenger du følgende:
    • Sjekk at datamaskinen eller mobilenheten er koblet til et hjemmenettverk
    • Internett-tilgang
    • En USB-kabel (kan kreves under installasjonen)
  2. Aktiver Bluetooth på Android- eller iOS-smarttelefonen eller -nettbrettet for å konfigurere mobilenheten. Dette signalet brukes til å oppdage skriveren under installasjonen.
  3. Plasser skriveren i nærheten av datamaskinen eller mobilenheten og i nærheten av ruteren.
  4. Kontroller at datamaskinen er slått på og at det er toner og papir i papirskuffen. Du finner mer informasjon på Førstegangsoppsett av skriveren.
  5. Trykk på og hold Trådløs-knappen på skriverens kontrollpanel i fem sekunder eller til trådløslampen blinker.
  6. Innen to minutter, trykk og slipp WPS (Wi-Fi Protected Setup)-knappen på den trådløse ruteren, og vent deretter inntil to minutter etter at skriveren og ruteren kobles til.
    Trådløs-knappen slutter å blinke når tilkoblingen er vellykket.
    merknad:
    Hvis ruteren ikke har noen WPS-knapp, bruk HP Smart-appen til å konfigurere skrivertilkoblingen. Se Hva om min router ikke har en WPS-knappvanlige spørsmål.
  7. Installer skriverprogramvaren.
    • Windows, Mac, Android og Apple iOS: Gå til 123.hp.com for å installere den anbefalte programvaren. Følg instruksjonene for å koble til skriveren.
    • Chromebook: Gå til Skrive ut fra en Chromebook for tilkoblings- og utskriftsinstruksjoner.

Vanlige spørsmål

Gå gjennom disse ofte stilte spørsmålene om hvordan du kobler skriveren til et trådløst nettverk.