Produktspesifikasjoner for HP Neverstop Laser MFP 1201n (5HG89A)

Produktnavn

Modellnavn
HP Neverstop Laser MFP 1201n
Produktnummer
5HG89A

Tilkoblingsbarhet

Trådløs funksjon
Nei

Kopiere

Kopimaskininnstillinger
Antall kopier; Lysere/mørkere; Optimer; Papir
Største antall eksemplarer
Opptil 99 kopier
Forstørr-/forminsk-innstillinger for kopiering
25 til 400 %
Kopieringshastighet (svart, normal)
Opptil 14 kpm
Kopieringsoppløsning
Up to 600 x 600 dpi (flatbed)

Miljømessig

Akustisk effektemisjon
6,5 B(A)
Luftfuktighetsområde ved drift
30 til 70 % RF
Anbefalt driftstemperaturområde (Celsius)
17,5 til 25 °C
Temperaturområde for oppbevaring (Celsius)
-20 til 40 °C
Miljøspesifikasjoner
Kvikksølvfri

Minne

Minne, standard
64 MB
Minne, maksimum
64 MB

Mobilutskriftsmulighet

Kompatibilitet for utskrift fra mobil
Apple AirPrint: Mobile device must have AirPrint®; Google Cloud Print™ 2.0: Requires Google Cloud Print™ registration and Google account. Learn more at http://www.hp.com/go/mobileprinting.

Nettverk

Nettverksprotokoller, støttede
TCP/IP: IPv4; IPv6; IP Direct Mode; LPD; SLP; Bonjour; WS-Discovery; BOOTP/DHCP/AutoIP; SNMP v 1/2/3; HTTP/HTTPS

Papirhåndtering

Papirkapasitet
Opptil 150 ark
Utskuffkapasitet
Opptil 100 ark
Støttede mediestørrelser (metrisk)
A6; A5; A4; No.10 Env; C5 Env; DL Env; B5(JIS); Oficio 216 x 340; 105 x 148.5 mm to 216 x 356 mm
Mediestørrelser, tilpasset (metrisk)
105 x 148.5 mm to 216 x 356 mm
Medietyper
Plain paper; Heavy paper; Bond paper; Label; Light paper; Envelope
Støttet medievekt (metrisk)
60 til 120 g/m²

Fysiske mål

Maksimale mål (B x D x H, metrisk)
380.5 x 385 x 521 mm
Vekt (metrisk)
8,73 kg

Strøm

Strømsparingsteknologi
HP Auto-av/Auto-på-teknologi
Type strømforsyning
Intern (innebygd) strømforsyning
Strømforsyning
220V - 240V nominal at +/-10% (min 198V, Max 264V), 50 - 60Hz nominal +/- 3Hz (min 47Hz, max 63Hz)

Blekkpatroner

Antall kassetter/patroner
1 Imaging Drum
Erstatningskassetter
HP 143A Black Original Neverstop Laser Toner Reload Kit (2,500 pages); HP 143AD Dual pack Black Original Neverstop Laser Toner Reload Kit (2 x 2,500 pages); HP 144A Black Original Laser Imaging Drum (includes 5,000 pages of inbox toner, useful life of 20,000 pages)
Fotnote for erstatningspatroner
Declared black toner page yield value in accordance with ISO/IEC 19752 and continuous printing. Actual yields vary considerably based on images printed and other factors. For details see http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies
SureSupply-merknad
HP SureSupply varsler deg når blekkpatronen går tom og hjelper deg å kjøpe elektronisk eller lokalt gjennom HP eller en deltakende forhandler. Besøk http://www.hp.com/go/SureSupply for mer informasjon; bare tilgjengelig med originale HP-rekvisita; Internett-tilgang kreves.

Utskriftsspesifikasjoner

Utskriftsteknologi
Laser
Dobbeltsidig utskrift
Manuelt (driverstøtte følger med)
Utskriftsoppløsning (beste)
Opptil 600 x 600 x 2 dpi
Maksimalt utskriftsområde (metrisk)
216 x 356 mm
Månedlig kapasitet
Opptil 20,000 sider
Utskriftsspråk
PCLmS; URF; PWG

Lovbestemte spesifikasjoner

Sikkerhet
IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2 2013 (International); EN 60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013 (EU); IEC/EN 60825-1:2014 (Class 1 Laser Product); EN 62479:2010/IEC 62749:2010; Low Voltage Directive 2006/95/EC with CE Mark (Europe); Other safety approvals as required by individual countries
Elektromagnetisk kompatibilitet
EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN 55024:2010, EN 55032:2012/AC:2013, ICES-003 Issue 5, CISPR 22:2008, CISPR 32:2012, other EMC approvals as required by individual countries.

Skanne

Avanserte skannerfunksjoner
Nei
Skanneoppløsning, maskinvare
Opptil 600 ppi
Nivåer av gråtoner
256
Bitdybde
24-bit
Maksimal størrelse for planskanner (metrisk)
216 x 297 mm
Twain-versjon
Versjon 2.1 (Windows 7 og høyere)

Systemkrav

Minstekrav til systemet for Windows
Windows® 10, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer
Minstekrav til systemet for Macintosh
Apple®OS X EI Capitan (v10.11), macOS Sierra (v10.12), macOS High Sierra (v10.13), 1.5 GB available hard disk space, Internet required, USB
Kompatible nettverksoperativsystemer
Windows® 10, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer; Apple®OS X EI Capitan (v10.11), macOS Sierra (v10.12), macOS High Sierra,(v10.13), 1.5 GB available hard disk space, Internet required; USB Linux (for more information, see https://www.developers.hp.com/hp-linux-imaging-and-printing)
Operativsystem (merknad om støttede)
Not supporting Windows® XP (64-bit) and Windows Vista® (64-bit); Not all "Compatible Operating Systems" are supported with in-box software; Full solution software available only for Windows 7 and newer; For Windows Server 2008 R2 64-bit, 2012 64-bit, 2012 R2 64-bit, 2016 64-bit only print driver is installed; Windows RT OS for Tablets (32/64-bit) uses a simplified HP print driver built into the RT OS; Linux systems use in-OS HPLIP software.

Garanti

Garanti
One-year limited hardware warranty. For more info, please visit us at https://www.support.hp.com