• Opplysning
    CORONAVIRUS (COVID19) Påvirkning :

Vi opplever lengre ventetid enn forventet for å nå en agent. Vennligst bruk våre digitale tjenester, som den virtuelle agenten (på engelsk) og vårt diagnostiske verktøy (på engelsk), eller bruk HP-kontoen din for raskere service. Instant Ink kunder vennligst gå till instantink.com

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

OMEN by HP 15-dc1017no Produktspesifikasjoner

Maskinvare

Produktnummer
6LA92EA
Produktnavn
OMEN by HP 15-dc1017no
Mikroprosessor
Intel® Core™ i7-8750H (2,2 GHz basisfrekvens, opptil 4,1 GHz med Intel® Turbo Boost-teknologi, 9 MB cache, 6 kjerner)
Chipset
Intel® HM370
Minne, standard
32 GB DDR4-2666 SDRAM (2 x 16 GB)
Harddisk
  • 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • 1 TB 7200 rpm SATA
Optisk stasjon
Optisk stasjon er ikke inkludert
Skjerm
39,6 cm (15,6" diagonalt) WLED-bakbelyst FHD 144 Hz IPS-skjerm med antirefleks og mikrokant (1920 x 1080)
Trådløs tilkobling
Kombinert Intel® Wireless-AC 9560 802.11 b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® og Bluetooth® 5 (støtte for Gigabit Wi-Fi®-hastighet)
Nettverksgrensesnitt
Integrert 10/100/1000 GbE LAN
Utvidelse slot
1 flerformats SD-kortleser
Eksterne porter
1 USB 3.1 Gen 2 type-C™ medThunderbolt™ 3 (40 Gb/s signalfrekvens, DisplayPort™ 1.4, HP dvale- og lademodus); 3 USB 3.1 Gen 1 type-A; 1 RJ-45; 1 kombinert hodetelefon/mikrofon; 1 mikrofon; 1 AC smart pinne; 1 Mini DisplayPort™
Vekt
2,41 kg
Strømforsyning type
200 W vekselstrømadapter
Batteritype
4-cellers, 70 Wt litiumionpolymer
Webkamera
HP Wide Vision HD-kamera med integrert digital «dual array»-mikrofon
Lydfunksjoner
Bang & Olufsen, doble høyttalere, HP Audio Boost, DTS Headphone:X™-støtte

Programvare

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant; OMEN Command Center
Medfølgende programvare
McAfee LiveSafe™
Forhåndinstallert programvare
Netflix
Programvare - Produktivitet og økonomi
1 måned prøveperiode for nye Microsoft Office 365-kunder