HP LaserJet Pro MFP M329, M428 - M429 - Konfigurere skriveren (maskinvare)

Dette dokumentet forklarer hvordan du setter sammen de fysiske delene av skriveren. Fullfør disse trinnene før du installerer skriverprogramvaren på datamaskinen.
Hvis skriverens maskinvare allerede er konfigurert, kan du se Trinn 9: Installere programvaren på slutten av dette dokumentet for å få hjelp med programvareinstallasjonen.
Dette dokumentet inneholder følgende trinn for å konfigurere skriveren:

Trinn seks: Konfigurer kontrollpanelet

1. Bruk pilknappene og OK-knappen på kontrollpanelet til å konfigurere Språk, Plassering og Skriverens konfigurasjonsmiljø. Velg ett av disse alternativene:
    • Selvstyrt: Optimaliserte standardinnstillinger for de fleste brukere som omfatter veiledet oppsett og konfigurasjonstrinn og automatiske oppdateringer
    • IT-styrt: Optimaliserte standardinnstillinger for flåteadministrasjon
  2. Følg eventuelle andre meldinger for å fullføre konfigurasjonen av kontrollpanelet.
    merknad:
    Innstillingene kan tilpasses etter den innledende konfigureringen.
Ved avansert oppsett av nettverkstilkoblede skrivere angir du skriverens IP-adresse i adressefeltet til en nettleser etter at installeringen av programvaren er fullført.