HP Color LaserJet Pro M454 - Konfigurere skriveren (maskinvare)

Dette dokumentet forklarer hvordan du setter sammen de fysiske delene av skriveren. Fullfør disse trinnene før du installerer skriverprogramvaren på datamaskinen.
Hvis skriverens maskinvare allerede er konfigurert, kan du se Trinn 10: Installere programvaren på slutten av dette dokumentet for å få hjelp med programvareinstallasjonen.
Dette dokumentet inneholder følgende trinn for å konfigurere skriveren: