HP LaserJet Pro - Bruke en iOS-mobilenhet til å konfigurere skriveren på et trådløst nettverk

Innføring

Du kan bruke en iOS-mobilenhet, for eksempel en iPhone eller iPad, til å konfigurere skriveren på et trådløst nettverk. Du bare installerer HP Smart-appen på enheten og konfigurerer skriverens tilkobling til det trådløse nettverket. Deretter kobler du iOS-mobilenheten til det samme trådløse nettverket og sender utskriftsjobber fra enheten.
merknad:
iOS-operativsystemet inneholder Apple Airprint®, en funksjon som gir trådløs utskrift uten at du trenger å laste ned eller installere noen skriverdrivere.

Krav

Kontroller at følgende krav er oppfylt før du begynner:
  • En aktiv Internett-tilkobling og et trådløst nettverk
  • Passordet eller nøkkelen til det trådløse nettverket (hvis nettverket krever det)
  • En HP LaserJet Pro-skriver som har blitt konfigurert og slått på
  • En iPhone eller iPad som er koblet til det trådløse nettverket

Trinn én: Gjenopprett skriverens nettverksinnstillinger

Gjenopprett skriverens nettverksinnstillinger til fabrikkinnstillingene. Følg framgangsmåten for din kontrollpaneltype:
VIKTIG: Hvis du har koblet en USB-kabel eller Ethernet-kabel til skriveren, må du koble den fra nå.
Når nettverksinnstillingene er tilbakestilt til fabrikkinnstillingene, starter skriveren på nytt automatisk, og Trådløs-lampen på kontrollpanelet begynner å blinke. Utfør følgende trinn innen to timer etter at skriveren har startet på nytt.

Trinn to: Hent HP Smart-appen

1. Gå til Innstillinger på iOS-enheten, finn Bluetooth-innstillingen , og slå den på.
  2. Hvis den ikke allerede er tilkoblet, må du koble iOS-enheten til det samme nettverket som skriveren skal kobles til.
  3. Gå til 123.hp.com.
  4. Trykk på Hent appen, og følg deretter anvisningene for å installere HP Smart.

Trinn tre: Konfigurer skriveren på det trådløse nettverket

1. Åpne HP Smart-appen, og godta lisensavtalen for sluttbrukere. Når du blir spurt om du vil tillate HP Smart-varsler, trykker du på Tillat.
  2. Trykk på meldingen som vises på skjermen. Meldingsteksten er: «Vi fant skriveren din, så la oss konfigurere den og koble den til. Trykk her for å starte.»
    merknad:
    Hvis meldingen ikke vises på skjermen, trykker du på plusstegnet for å finne skriveren.
  3. Trykk på Fortsett.
  4. Angi om nødvendig passordet for det trådløse nettverket, og trykk deretter på Fortsett.
  5. Vent til skriveren er koblet til nettverket. Det kan ta et par minutter. Når skriveren er koblet til, stopper Trådløs-lampen på kontrollpanelet å blinke.
  6. Trykk på Fortsett, og deretter Hopp over dette trinnet. Velg Ja når du blir bedt om å bekrefte.
  7. Trykk på Skriv ut for å skrive ut en testside. Dokumentet skrives ut over det trådløse nettverket til HP LaserJet Pro-skriveren.
Skriveren er klar for trådløs utskrift fra iOS-mobilenheten.

Valgfritt: Skriv ut en nettverkskonfigurasjonsside

Hvis du vil skrive ut fra andre enheter, kan du skrive ut en nettverkskonfigurasjonsside fra skriverens kontrollpanel. På siden vises innstillingene for skriveren, deriblant IP-adressen, som kan brukes til å sette opp skriveren på andre enheter.
Følg framgangsmåten for din kontrollpaneltype: