HP LaserJet Pro MFP M329, M428 - M429, M479 - Skanne til e-post

Innføring

Bruk kontrollpanelet på skriveren for å skanne en fil direkte til en e-postadresse eller kontaktliste. Den skannede filen blir sendt til adressen som et vedlegg i en e-postmelding.
Skriveren må være koblet til et nettverk, og funksjonen Skann til e-post må være konfigurert ved hjelp av veiviseren Skann til e-post (Windows) eller HPs innebygde webserver for at funksjonen Skann til e-post skal kunne brukes. Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du konfigurerer funksjonen, kan du gå til Aktivere Skann til e-post.

Skanne til e-post

1. Legg dokumentet på skannerglasset eller i dokumentmateren i henhold til indikatorene på skriveren.
  2. På skriverens kontrollpanel velger du Skann-ikonet. Deretter velger du Jobblagring-ikonet.
  3. Hvis du blir bedt om det, angir du påloggingsinformasjonen i skjermbildet Pålogging.
    Dette vil angi Fra-adressen (eller avsenderadressen) til e-postadresse som er tilknyttet kontoen din.
  4. Angi mottakeren(e) for e-posten:
    • Velg Angi e-postadresse for å angi en e-postadresse ved hjelp av tastaturet. Trykk på Ferdig.
    • Velg Adressebok-ikonet for å velge en enkeltoppføring eller gruppeoppføring i adresseboken.
      1. Velg adresseboken som du vil bruke fra listen, og angi passordet hvis det er nødvendig.
      2. Velg enkelt- eller gruppekontaktene som du vil sende til.
      3. Trykk på Fortsett.
  5. Velg Emne for å legge til et emne.
  6. Hvis du vil forhåndsvise skanningen eller endre alternativene for skanning, gjør du følgende:
    • Hvis du vil forhåndsvise skanningen, trykker du på Forhåndsvisning-ikonet eller Trykk for å forhåndsvise. (Alternativet for forhåndsvisning av skanningen varierer avhengig av skrivermodellen.)
    • For ytterligere skannealternativer trykker du å Innstillinger-ikonet .
  7. Trykk på Send eller Start skanning.