HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - Konfigurere HP ePrint via e-post

Innføring

HP ePrint via e-post er en funksjon som kommer med enkelte HP-skrivermodeller som gir deg mulighet til å skrive ut dokumenter eller bilder ved å sende dem per e-post direkte til den Internet-tilkoblede HP-skriveren. Ingen skriverdriver eller app er nødvendig. Send bare dokumentene i en e-post fra enheten (bærbar PC, nettbrett, smarttelefon eller andre enheter som kan sende e-post) til en e-postadresse som er tilordnet skriveren.
Dette dokumentet forklarer hva er nødvendig og hvordan du klargjør og konfigurerer funksjonen HP ePrint via e-post.
For informasjon om andre måter å skrive ut på, kan du se Trådløs utskrift fra en bærbar PC, telefon eller et nettbrett.

Krav til skriveren og enheten

Se følgende krav for å bruke HP ePrint via e-post:
  • Skriveren må ha funksjonen HP ePrint via e-post. For å sjekke om skrivermodellen har denne funksjonen, kan du gå til Skrivere som kan bruke mobile utskriftsløsninger.
  • Skriveren må være koblet til et nettverk med en aktiv Internett-tilkobling.
  • Mobilenheten eller den bærbare PC-en må ha e-postfunksjonalitet og Internett-tilgang.
    merknad:
    Selv om skriveren må være koblet til et nettverk for å konfigurere eller bruke HP ePrint via e-post, trenger ikke den bærbare PC-en eller mobilenheten å være tilkoblet samme nettverk eller skriveren for å sende utskriftsjobber.

Krav til e-postprogrammer

Du kan bruke et av de følgende e-postprogrammene for å sende e-post til skriveren:
merknad:
HP ePrint-serveren vil ikke godta e-postmeldinger som sendes fra private domener.
  • Outlook 2013, 2010, 2007 og 2003
  • Hotmail eller MSN
  • Yahoo! Mail
  • Gmail
  • Apple Mail (iPhone, iPad, Macbook eller Macbook Pro)
  • BlackBerry e-postklient
  • Nokia (Symbian) e-postklient

Konfigurer HP ePrint via e-post

Etter at du har kontrollert kravene, følger du trinnene under for å konfigurere HP ePrint via e-post.

Trinn én: Aktiver Webtjenester og få skriverkravskoden

Finn skrivertypen i de oppførte alternativene under, følg deretter de oppgitte trinnene for å aktivere Webtjenester og få skriverkravskoden.

Trinn to: Opprett en konto på HP Connected

Du må registrere deg på HP Connected for å motta e-postadressen som er unik for skriveren. Denne e-postadressen er nødvendig for å bruke ePrint via e-post.
  1. Gå til HP Connected og opprett en konto.
  2. Pass på å Godta informasjonskapsler for å fortsette. For å justere preferansene for informasjonskapsler før du godtar, velger du Innstillinger for informasjonskapsler.
  3. Skriv inn skriverkravskoden fra informasjonsarket eller skjermbildet Webtjenester-oppsett i EWS og velg Legg til.
  4. En e-postadresse genereres automatisk og vises over bildet av skriveren.
  5. Følg denne fremgangsmåten hvis du vil tilpasse e-postadressen (valgfritt):
    1. Trykk på + ved siden av ePrint-adresse i ePrint-innstillinger.
    2. Skriv inn et ny e-postadresseprefiks (@hpeprint.com vil forbli det samme), og velg Send inn.
    3. HP LaserJet Pro-skrivere: For å vise den oppdaterte e-postadressen, åpner du Oppsett, HP Webtjenester og velg deretter Vis e-postadresse.

Trinn tre: Konfigurere HP ePrint

Du kan administrere utskriftsjobber, endre utskriftsinnstillinger og justere sikkerhet med den nye HP Connected-kontoen.

Neste trinn

Etter at du har installert og konfigurert funksjonen HP ePrint via e-post, kan du se følgende emner for å komme i gang og få mer informasjon:
Skrive ut med HP ePrint via e-post – Finn ut hvordan du skriver ut med HP ePrint via e-post.
E-postsikkerhet med HP ePrint via e-post – Finn ut om de innebygde sikkerhetsfunksjoner og metoder for å holde skriveren og utskriftsjobbene sikre.
Feilsøke problemer HP ePrint via e-post – Finn hjelp med feilmeldinger og andre problemer.