HP Color LaserJet Managed E65150, E65160 - Inndelt oversikt

Skriveren sett forfra

Figur : Skriveren sett forfra
  1. Utskuff
  2. Kontrollpanel med fargeskjerm
  3. Lomme for integrering av maskinvare for tilkobling av tilbehør og tredjepartsenheter
  4. USB-port med enkel tilgangSett inn en USB-flashstasjon for utskrift uten en datamaskin eller for å oppdatere skriverfastvaren.En administrator må aktivere denne porten før bruk.
  5. Høyre deksel (tilgang til varmeelement og for fjerning av fastkjørt papir)
  6. Skuff 1
  7. Av/på-knapp
  8. Skuff 2
  9. Modellnavn
  10. Frontdeksel (tilgang til tonerkassettene). Dekselet låses automatisk opp når det er svært lite igjen i en tonerkassett.
  11. Utløserknapp for kassettdeksel (for å åpne frontdekselet)
  12. Nedre høyre deksel (for fjerning av fastkjørt papir)
  13. 1 x 550-arks papirmater, skuff 3 (ekstrautstyr)

Skriveren sett bakfra

Figur : Skriveren sett bakfra
  1. Deksel for formatereringsenhet
  2. Spor for sikkerhetslås av kabeltype
  3. Formaterer (med grensesnittporter)
  4. Venstre deksel (tilgang til toneroppsamlerenheten)
  5. Strømtilkobling
  6. Etikett med serienummer og produktnummer

Grensesnittporter

Figur : Grensesnittporter
  1. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) 10/100/1000
  2. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport
  3. USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter (denne porten kan være dekket til)Du får enkel tilgang til USB-utskrift ved å bruke USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.

Kontrollpanelvisning

På startsiden får du tilgang til skriverfunksjonene, og du ser gjeldende status for skriveren.
Gå tilbake til startskjermbildet når som helst ved å velge Hjem-knappen .
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om funksjonene til skriverens kontrollpanel, kan du gå til www.hp.com/support/colorljE65150 eller www.hp.com/support/colorljE65160, velge Brukerveiledninger og deretter Generell referanse.
merknad:
Funksjonene som vises på startsiden, kan variere avhengig av skriverkonfigurasjonen.
    Figur : Skriverens kontrollpanel
  1. Tilbakestill-knappen
  2. Påloggings- eller avloggings-knapp
  3. Informasjonsknappen
  4. Hjelp-knappen
  5. Gjeldende tid
  6. Programområde
  7. Startskjermens sideindikator
  8. Hjem-knappen

Slik bruker du kontrollpanelet

Bruk følgende handlinger til å bruke skriverens kontrollpanel.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Trykk på
Trykk på et element på skjermen for å velge det elementet eller åpne den menyen. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Trykk på Innstillinger-ikonet for å åpne Innstillinger-appen.
Dra
Trykk på skjermen og beveg fingeren vannrett for å bla til siden.
Sveip helt til Innstillinger-appen vises.
Bla
Trykk på skjermen og beveg fingeren loddrett for å bla opp og ned. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Bla gjennom Innstillinger-appen.