HP Color LaserJet Managed E65150, E65160 - Skriverspesifikasjoner

merknad:
Følgende spesifikasjoner er korrekte på utgivelsestidspunktet, men de kan endres over tid. Hvis du vil ha oppdatert informasjon, kan du se www.hp.com/support/colorljE65150 eller www.hp.com/support/colorljE65160.

Tekniske spesifikasjoner

Spesifikasjoner for papirhåndtering
Funksjoner for papirhåndtering
Modell E65150dn
(produktnummer 3GY03A)
Modell E65160dn
(produktnummer 3GY04A)
Skuff 1 (kapasitet på 100 ark)
Inkludert
Inkludert
Skuff 2 (kapasitet på 550 ark)
Inkludert
Inkludert
1 x 550-arks papirmater
merknad:
E65150dn- og E65160dn-modellene støtter opptil to ekstra 1 x 550-arks papirmatere.
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
1 x 550-arks papirmater med stativ
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
3 x 550-arks papirmater med stativ
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Høykapasitetsinnmater (HCI)
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Automatisk dupleksutskrift
Inkludert
Inkludert
Tilkoblingsspesifikasjoner
Tilkoblingsfunksjoner
Modell E65150dn
(produktnummer 3GY03A)
Modell E65160dn
(produktnummer 3GY04A)
10/100/1000 Ethernet LAN-tilkobling med IPv4 og IPv6
Inkludert
Inkludert
Hi-Speed USB 2.0
Inkludert
Inkludert
USB-port med enkel tilgang for utskrift uten datamaskin, og for oppgradering av fastvaren
Inkludert
Inkludert
Lomme for integrering av maskinvare for tilkobling av tredjepartsenheter
Inkludert
Inkludert
HP interne USB-porter
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 2900nw-utskriftsservertilbehør for trådløs tilkobling
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless-tilbehør for utskrift fra mobilenheter
merknad:
Tilkoblet via en lomme for integrering av maskinvare (HIP) eller den bakre verts-USB-porten. HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless-tilbehør krever tilbehør for HP interne USB-porter.
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Utskriftsspesifikasjoner
Utskriftsfunksjoner
Modell E65150dn
(produktnummer 3GY03A)
Modell E65160dn
(produktnummer 3GY04A)
Skriver ut 50 sider per minutt (spm) på papir i Letter-størrelse og 47 spm på papir i A4-størrelse
Inkludert
Inkludert
Skriver ut 60 sider per minutt (spm) på papir i Letter-størrelse og 56 spm på papir i A4-størrelse
Støttes ikke
Inkludert
Utskrift fra USB-enhet med enkel tilgang (ingen datamaskin kreves)
Inkludert
Inkludert
Lagre jobber i skriverens minne for å skrive ut senere eller privat
Inkludert
Inkludert
Andre spesifikasjoner
Andre funksjoner
Modell E65150dn
(produktnummer 3GY03A)
Modell E65160dn
(produktnummer 3GY04A)
Minne
1 GB grunnleggende minne
merknad:
Det grunnleggende minnet kan utvides til 2 GB ved å legge til en DIMM-minnemodul.
Inkludert
Inkludert
Masselagring
FIPS140-sertifisert harddisk på 500 GB
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Sikkerhet
HP Trusted Platform Module for kryptering av alle data som sendes gjennom skriveren
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Kontrollpanel – skjerm og inndata
Berøringsskjerm i farger
Inkludert
Inkludert

Operativsystemer som støttes

Linux: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for Linux, kan du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for UNIX®, kan du gå til www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Følgende informasjon gjelder for de skriverspesifikke Windows HP PCL 6-skriverdriverne, HP-skriverdriverne for macOS og for installasjonsprogrammet.
Windows: Last ned HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet for å installere HP-skriverdriveren. Eller gå til nettområdet for skriverstøtte for denne skriveren: www.hp.com/support/colorljE65150 eller www.hp.com/support/colorljE65160 for å laste ned skriverdriveren eller installeringsprogrammet for å installere HP-skriverdriveren.
macOS: Mac-datamaskiner støttes med denne skriveren. Last ned HP Easy Start, enten fra 123.hp.com/LaserJet eller fra støttesiden for utskrift. Bruk deretter HP Easy Start for å installere HP-skriverdriveren.
  1. Følg den angitte fremgangsmåten for å laste ned skriverprogramvaren.
Støttede operativsystemer og skriverdrivere
Operativsystem
Skriverdriver (for Windows eller installeringsprogrammet på Internett for macOS)
Windows 7, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows 8, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows 8.1, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for HP PCL6 V4 installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows 10, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for HP PCL6 V4 installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2012, 64-biter
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2016, 64-biter
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra nettstedet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Last ned HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet, og bruk deretter programmet til å installere skriverdriveren.
merknad:
Hvilke operativsystemer som støttes, kan endre seg.
merknad:
Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede operativsystemer, kan du gå til www.hp.com/support/colorljE65150 eller www.hp.com/support/colorljE65160 for HPs omfattende hjelp for skriveren.
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om klient- og serveroperativsystemer, og om HP UPD-driverstøtte for denne skriveren, kan du gå til www.hp.com/go/upd. Under Mer informasjon klikker du på koblingene.
Systemkrav
Windows
macOS
  • Internett-forbindelse
  • Egen USB 1.1- eller 2.0-kontakt eller en nettverkstilkobling
  • 2 GB ledig plass på harddisken
  • 1 GB RAM (32-biters) eller 2 GB RAM (64-biters)
  • Internett-tilkobling
  • Egen USB 1.1- eller 2.0-kontakt eller en nettverkstilkobling
  • 1,5 GB ledig plass på harddisken
merknad:
Windows-installasjonsprogrammet installerer HP Smart Device Agent Base-tjenesten. Filstørrelsen er ca. 100 kb. Dens eneste funksjon er å kontrollere skrivere som er koblet til via USB hver time. Ingen data samles inn. Hvis den finner en USB-skriver, prøver den å finne en forekomst av JetAdvantage Management Connector (JAMc) på nettverket. Hvis den finner en JAMc, oppgraderes HP Smart Device Agent Base til en komplett Smart Device Agent Base fra JAMc på en sikker måte, slik at utskrevne sider kan registreres i en Managed Print Services (MPS)-konto. Webpakkene med drivere som er lastet ned fra hp.com for skriveren og installert via veiviseren for skriverinstallasjon, installerer ikke denne tjenesten.
Hvis du vil avinstallere tjenesten, åpner du Kontrollpanel, velger Programmer eller Programmer og funksjoner og deretter Legg til/fjern programmer eller Avinstaller et program for å fjerne tjenesten. Filnavnet er HPSmartDeviceAgentBase.

Skriverens mål

Mål for dn-modellene
Mål
Helt lukket skriver
Skriveren når alt er åpent
Høyde
482 mm
482 mm
Dybde
458 mm
770 mm
Bredde
510 mm
963 mm
Vekt
26,8 kg
Mål for papirmateren med 1 x 550-ark
Mål
Mål
Høyde
130 mm
Dybde
Lukket skuff: 458 mm
Åpen skuff: 770 mm
Bredde
Lukket deksel: 510 mm
Åpent deksel: 510 mm
Vekt
6,3 kg
Mål for skriveren med én 1 x 550-arks papirmater
Mål
Helt lukket skriver
Skriveren når alt er åpent
Høyde
dn-modeller:640 mm
dn-modeller:640 mm
Dybde
458 mm
770 mm
Bredde
510 mm
963 mm
Vekt
33,1 kg
Mål for 1 x 550-arks papirmater med stativ
Mål
Mål
Høyde
450 mm
Dybde
Lukket skuff: 657 mm
Åpen skuff: 948 mm
Bredde
Lukket deksel: 657 mm
Åpent deksel: 992 mm
Vekt
18,6 kg
Mål for skriveren og 1 x 550-arks papirmateren med stativ
Mål
Skriver og tilbehør når alt er lukket
Skriver og tilbehør når alt er åpent
Høyde
932 mm
932 mm
Dybde
657 mm
948 mm
Bredde
657 mm
992 mm
Vekt
45,4 kg
Mål for 3 x 550-arks papirmater med stativ
Mål
Mål
Høyde
450 mm
Dybde
Lukket skuff: 657 mm
Skuff åpen: 984 mm
Bredde
Lukket deksel: 657 mm
Åpent deksel: 992 mm
Vekt
22,7 kg
Mål for skriveren og 3 x 550-arks papirmateren med stativ
Mål
Skriver og tilbehør når alt er lukket
Skriver og tilbehør når alt er åpent
Høyde
932 mm
932 mm
Dybde
657 mm
984 mm
Bredde
657 mm
992 mm
Vekt
49,5 kg
Mål for høykapasitetsinnmateren (HCI) med stativ
Mål
Mål
Høyde
450 mm
Dybde
Lukket skuff: 657 mm
Skuff åpen: 967 mm
Bredde
Lukket deksel: 657 mm
Åpent deksel: 992 mm
Vekt
25,2 kg
Mål for skriveren og høykapasitetsinnmateren (HCI) med stativ
Mål
Skriver og tilbehør når alt er lukket
Skriver og tilbehør når alt er åpent
Høyde
932 mm
932 mm
Dybde
657 mm
967 mm
Bredde
657 mm
992 mm
Vekt
52 kg

Område for driftsmiljø

Spesifikasjoner for driftsmiljø
Miljø
Anbefalt
Tillatt
Temperatur
15 til 27 °C
10 til 32,5 °C
Relativ luftfuktighet
30 til 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 til 80 % relativ luftfuktighet (RH)