HP LaserJet Managed MFP E62655, E62665, HP LaserJet Managed Flow MFP E62665, E62675 - Inndelt oversikt

Skriver, sett forfra

Figur : Skriver, sett forfra
  1. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger (kan vippes oppover slik at den blir enklere å lese)
  2. Dokumentmaterens innskuff
  3. Utskuff for dokumentmater
  4. Forlenger for dokumentmaterens utskuff (forlenge denne når du skanner lengre – for eksempel juridisk – papir)
  5. Skanneenhet
  6. Høyre deksel (for fjerning av fastkjørt papir)
  7. Skuff 1 (flerfunksjonsskuff)
  8. Formaterer (med grensesnittporter)
  9. Spor for sikkerhetslås av kabeltype
  10. Strømtilkobling
  11. Skuff 2
  12. Av/på-knapp
  13. USB-port på enheten
  14. Utskuff
  15. Utskufforlenger
  16. 1 x 550-arks papirmater med stativ (ekstrautstyr)
  17. 3 x 550-arks papirmater med stativ (ekstrautstyr)
  18. 900-arks postboks med stifter, 3-skuffer (bare E62665hs-, E62665z-, E62675z-modeller)
  19. Lomme for integrering av maskinvare (for tilkobling av tilbehør og tredjepartsenheter)
  20. Tastatur (bare E62665z-, E62675z-modeller). Trekk tastaturet rett ut for å bruke det.Lukk tastaturet når det ikke er i bruk.
  21. Deksel til stifteenhet (bare E62665hs-, E62665z-, E62675z-modeller)
  22. 1 x 550-arks mater pluss 2100-arks høykapasitetsmater (ekstrautstyr)

Skriver, sett bakfra

Figur : Skriveren sett bakfra
  1. Utløser for dokumentmaterdeksel
  2. Dokumentmaterdeksel (tilgang for fjerning av fastkjørt papir)
  3. Utløserknapp for kassettdeksel
  4. Kassettdeksel (tilgang til tonerkassetten)
  5. Etikett med serienummer og produktnummer

Grensesnittporter

Figur : Grensesnittporter
  1. Verts-USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter (denne porten kan være dekket til)Du får enkel tilgang til USB-utskrift ved å bruke USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.
  2. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport
  3. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) (RJ-45)
  4. Faksport (bare faksmodeller)

Kontrollpanelvisning

På startsiden får du tilgang til skriverfunksjonene, og du ser gjeldende status for skriveren.
Du kan når som helst gå tilbake til startskjermbildet ved å berøre Hjem-knappen på venstre side av kontrollpanelet på skriveren, eller berøre Hjem-knappen øverst i venstre hjørne på de fleste skjermbilder.
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om funksjonene til skriverens kontrollpanel, kan du gå til www.hp.com/support/ljE62655mfp, www.hp.com/support/ljE62665mfp eller www.hp.com/support/ljE62675mfp Velg Veiledninger og deretter velge Generell referanse.
merknad:
Funksjonene som vises på startsiden, kan variere avhengig av skriverkonfigurasjonen.
    Figur : Skriverens kontrollpanel
  1. Hjem-knappen
  2. Programområde
  3. Tilbakestill-knappen
  4. Påloggings- eller avloggings-knapp
  5. Informasjonsknappen
  6. Hjelp-knappen
  7. Gjeldende tid
  8. Start kopiering-knapp
  9. Kopiantall
  10. Startskjermens sideindikator
  11. Tastatur(Bare Flow-modeller)
  12. USB-port med enkel tilgang
  13. Lomme for integrering av maskinvare (HIP)

Slik bruker du kontrollpanelet

Bruk følgende handlinger til å bruke skriverens kontrollpanel.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Trykk på
Trykk på et element på skjermen for å velge det elementet eller åpne den menyen. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Trykk på Innstillinger-ikonet for å åpne Innstillinger-appen.
Dra
Trykk på skjermen og beveg fingeren vannrett for å bla til siden.
Sveip helt til Innstillinger-appen vises.
Bla
Trykk på skjermen og beveg fingeren loddrett for å bla opp og ned. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Bla gjennom Innstillinger-appen.