HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682, Managed E65050, E65060, E65150, E65160, MFP E67550, E67560, E67650, E67660 - Legge i og skrive ut konvolutter

Innføring

Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du skriver ut og legger i konvolutter. Bruk skuff 1 for å skrive ut på konvolutter. Skuff 1 tar opptil 10 konvolutter
Hvis du vil skrive ut konvolutter ved å bruke alternativet for manuell mating, følger du denne fremgangsmåten for å velge de riktige innstillingene i skriverdriveren, og legger konvoluttene i skuffen etter at utskriftsjobben er sendt til skriveren.

Skrive ut konvolutter

1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg skriveren fra listen over skrivere, og klikk deretter på Egenskaper eller Innstillinger for å åpne skriverdriveren.
    merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
    merknad:
    Hvis du vil få tilgang til disse funksjonene fra en Windows 8- eller 8.1-startskjerm, velger du Enheter, velger Utskrift og velger skriveren.
  3. Klikk på fanen Papir/kvalitet.
  4. Velg riktig størrelse for konvoluttene på rullegardinmenyen Papirstørrelse.
  5. På rullegardinmenyen Papirtype velger du Konvolutt.
  6. På rullegardinmenyen Papirkilde velger du Manuell mating.
  7. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper.
  8. I dialogboksen Skriv ut klikker du på OK for å skrive ut jobben.

Konvoluttretning

Skuff
Konvoluttstørrelse
Slik legger du inn følgende ark:
Skuff 1
Konvolutt #9, konvolutt #10, Monarch-konvolutt, B5-konvolutt, C5-konvolutt, C6-konvolutt, DL-konvolutt
Forsiden ned
Øvre kant mot forsiden av skriveren