HP LaserJet Managed E60155, E60165, E60175 - Skriverspesifikasjoner

merknad:
Følgende spesifikasjoner er korrekte på utgivelsestidspunktet, men de kan endres over tid. Hvis du vil ha oppdatert informasjon, kan du se www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175.

Tekniske spesifikasjoner

Spesifikasjoner for papirhåndtering
Funksjoner for papirhåndtering
Modell E60155dn, E60165dn, E60175dn
(produktnummer 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Skuff 1 (kapasitet på 100 ark)
Inkludert
Skuff 2 (kapasitet på 550 ark)
Inkludert
1 x 550-arks papirmater
merknad:
E65150dn- og E65160dn-modellene støtter opptil seks ekstra 1 x 550-arks papirmatere.
Tilleggsutstyr
2100-arks høykapasitetsinnmater (HCI)
Tilleggsutstyr
Automatisk tosidig utskrift
Inkludert
Konvoluttmaterkassett for utskrift av opptil 75 konvolutter
Tilleggsutstyr
Forlengerdeksel til skuff 2 for å skrive ut på utskriftsmateriale i Legal-størrelse
Tilleggsutstyr
Postboks med stifter og fem skuffer
merknad:
Når dette tilbehøret er lagt til den standard utskuffen, er den totale kapasiteten seks skuffer og 1300 ark.
Tilleggsutstyr
Tilkoblingsspesifikasjoner
Tilkoblingsfunksjoner
Modell E60155dn, E60165dn, E60175dn
(produktnummer 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
10/100/1000 Ethernet LAN-tilkobling med IPv4 og IPv6
Inkludert
Hi-Speed USB 2.0
Inkludert
USB-port med enkel tilgang for utskrift uten datamaskin, og for oppgradering av fastvaren
Inkludert
Lomme for integrering av maskinvare for tilkobling av tredjepartsenheter
Inkludert
HP interne USB-porter
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 2900nw-utskriftsservertilbehør for trådløs tilkobling
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless-tilbehør for utskrift fra mobilenheter
merknad:
Tilkoblet via en lomme for integrering av maskinvare (HIP) eller den bakre verts-USB-porten. HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless-tilbehør krever tilbehør for HP interne USB-porter.
Tilleggsutstyr
Utskriftsspesifikasjoner
Utskriftsfunksjoner
Modell E60155dn, E60165dn, E60175dn
(produktnummer 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Skriver ut 52 sider per minutt (spm) på papir i A4-størrelse og 55 spm på papir i Letter-størrelse
E60155dn
Skriver ut 61 sider/min på papir i A4-størrelse og 65 sider/min på papir i Letter-størrelse
E60165dn
Skriver ut 71 sider/min på papir i A4-størrelse og 75 sider/min på papir i Letter-størrelse
E60175dn
Utskrift fra USB-enhet med enkel tilgang (ingen datamaskin kreves)
Inkludert
Andre spesifikasjoner
Funksjon
Modell E60155dn, E60165dn, E60175dn
(produktnummer 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Minne: 512 MB minne, kan utvides til 1,5 GB ved å legge til 1 GB DIMM
Inkludert
Minne: HP sikker harddisk med høy ytelse
Tilleggsutstyr
Security (Sikkerhet): HP Trusted Platform Module for kryptering av alle data som sendes gjennom skriveren
Inkludert
Kontrollpanel: Konstant visning, kontrollpanel med fargeberøringsskjerm
Inkludert

Operativsystemer som støttes

Linux: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for Linux, kan du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for UNIX®, kan du gå til www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Følgende informasjon gjelder for de skriverspesifikke Windows HP PCL 6-skriverdriverne, HP-skriverdriverne for macOS og for installasjonsprogrammet.
Windows: Last ned HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet for å installere HP-skriverdriveren. Eller gå til nettområdet for skriverstøtte for denne skriveren: www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175 for å laste ned skriverdriveren eller installeringsprogrammet for å installere HP-skriverdriveren.
macOS: Mac-datamaskiner støttes med denne skriveren. Last ned HP Easy Start, enten fra 123.hp.com/LaserJet eller fra støttesiden for utskrift. Bruk deretter HP Easy Start for å installere HP-skriverdriveren.
  1. Følg den angitte fremgangsmåten for å laste ned skriverprogramvaren.
Støttede operativsystemer og skriverdrivere
Operativsystem
Skriverdriver (for Windows eller installeringsprogrammet på Internett for macOS)
Windows 7, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows 8, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL 6-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows 8.1, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for HP PCL6 V4 installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows 10, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for HP PCL6 V4 installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2012, 64-biter
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2016, 64-biter
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra nettstedet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Last ned HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet, og bruk deretter programmet til å installere skriverdriveren.
merknad:
Hvilke operativsystemer som støttes, kan endre seg.
merknad:
Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede operativsystemer, kan du gå til www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175 for HPs omfattende hjelp for skriveren.
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om klient- og serveroperativsystemer, og om HP UPD-driverstøtte for denne skriveren, kan du gå til www.hp.com/go/upd. Under Mer informasjon klikker du på koblingene.
Systemkrav
Windows
macOS
  • Internett-forbindelse
  • Egen USB 1.1- eller 2.0-kontakt eller en nettverkstilkobling
  • 2 GB ledig plass på harddisken
  • 1 GB RAM (32-biters) eller 2 GB RAM (64-biters)
  • Internett-tilkobling
  • Egen USB 1.1- eller 2.0-kontakt eller en nettverkstilkobling
  • 1,5 GB ledig plass på harddisken
merknad:
Windows-installasjonsprogrammet installerer HP Smart Device Agent Base-tjenesten. Filstørrelsen er ca. 100 kb. Dens eneste funksjon er å kontrollere skrivere som er koblet til via USB hver time. Ingen data samles inn. Hvis den finner en USB-skriver, prøver den å finne en forekomst av JetAdvantage Management Connector (JAMc) på nettverket. Hvis den finner en JAMc, oppgraderes HP Smart Device Agent Base til en komplett Smart Device Agent Base fra JAMc på en sikker måte, slik at utskrevne sider kan registreres i en Managed Print Services (MPS)-konto. Webpakkene med drivere som er lastet ned fra hp.com for skriveren og installert via veiviseren for skriverinstallasjon, installerer ikke denne tjenesten.
Hvis du vil avinstallere tjenesten, åpner du Kontrollpanel, velger Programmer eller Programmer og funksjoner og deretter Legg til/fjern programmer eller Avinstaller et program for å fjerne tjenesten. Filnavnet er HPSmartDeviceAgentBase.

Skriverens mål

Mål for modellene E60155dn, E60165dn, E60175dn
Mål
Helt lukket skriver
Skriveren når alt er åpent
Høyde
357 mm
433 mm
Dybde
466 mm
1 040 mm
Bredde
431 mm
431 mm
Vekt (med tonerkassett)
20,6 kg
Mål for papirmateren med 1 x 550-ark
Mål
Når tilbehøret er helt lukket
Når tilbehøret er helt åpent
Høyde
148 mm
148 mm
Dybde
466 mm
790 mm
Bredde
426 mm
426 mm
Vekt
5,7 kg
Mål for 2100 arks HCI med stativ
Mål
Når tilbehøret er helt lukket
Når tilbehøret er helt åpent
Høyde
341 mm
341 mm
Dybde
466 mm
864 mm
Bredde
426 mm
426 mm
Vekt
9,98 kg
Mål for konvoluttmater
Mål
Når tilbehøret er helt lukket
Når tilbehøret er helt åpent
Høyde
148 mm
148 mm
Dybde
466 mm
790 mm
Bredde
426 mm
426 mm
Vekt
5,8 kg
Mål for postboksen med stifter og fem skuffer
Mål
Når tilbehøret er helt lukket
Når tilbehøret er helt åpent
Høyde
429 mm
429 mm
Dybde
504 mm
614 mm
Bredde
475 mm
511 mm
Vekt
11,3 kg

Driftsmiljøområde

Driftsmiljøområde
Miljø
Anbefalt
Tillatt
Temperatur
15 til 25 °C
10 til 32,5 °C
Relativ luftfuktighet
30 til 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 til 80 % RF